It deh ya but it no young mi say if Wayne lots no have a laundry bag full a drawzzzz stash whey inna corner mi eat mi shoes smh no man whey produce sperms n testerone don’t behave go this dude is a unda cover battyman him don’t like woman him grudge dem quietly
All the one Shawty lmaoooo mi not even a look pon har kmft
Kim say is her baby father buy her car but every couple months she affi a move up and dung. But she better be careful with that thiefing yankee boy weh always a hide
You just up and down the bloodcloth road f**k up people credit, you nuh shame. You nuh live no where switch up from sodomite kim to nurse stupidity kim. Back and forth spread disease. All yuh nuh shame, Javier stop f**k out stink mouth jodi
A Shawty new veetle meck dem a get dem undies inna bunch so lmaoooo
it deh yah ooooooooooooooooo
It deh ya but it no young mi say if Wayne lots no have a laundry bag full a drawzzzz stash whey inna corner mi eat mi shoes smh no man whey produce sperms n testerone don’t behave go this dude is a unda cover battyman him don’t like woman him grudge dem quietly
All the one Shawty lmaoooo mi not even a look pon har kmft
including nuff weh comment unda dat very statement
a shorty him a tek shots at, how dare a civilian fire pon a military personnel!
Suh mi nuh tink him an shawty a did big fren? Smfh.
kim_perfectionn has BMW car too.
Kim say is her baby father buy her car but every couple months she affi a move up and dung. But she better be careful with that thiefing yankee boy weh always a hide
I thought him and shawty stay good …. confused .
PUBLICITY AND HYPE
FOR CAR PAYMENTS
HA, HA, HA,
You just up and down the bloodcloth road f**k up people credit, you nuh shame. You nuh live no where switch up from sodomite kim to nurse stupidity kim. Back and forth spread disease. All yuh nuh shame, Javier stop f**k out stink mouth jodi
Kim need to stop fronting we know that nigga didnt buy u that car bitches love tell lie on niggas smh that nigga don’t want u and that’s the truth
Him have a next youth by a next woman, him neva go and see his next pickney yet. Wayne ya na shame. Walk with big foot kim, yuh lose everything.