WE MISS DIS…

0 thoughts on “WE MISS DIS…

1. Quena mi know u always have the latest news. Is she still in lock up? If so weh she no just go back a Jamaica and tap fight fi stay inna jail?

1. Kelli_412 unda unno nastiness.i can’t with this set………mi drap a grung fr mi c “weh yuh teef di pitcha……..morning metty n folks…….

2. Mawning met and bloggers
    Oh lawd ….. She still deh a jale house?…
    This tomford picha is stolen. 4 teef Shawna down 3 to go.a hope Yanique an sharie put money Pon har book a jail. Unuh nuh si la vogues sister store/ website close down. Boi unuh just open businesse keep all kinda sip and shop and it lock down a ready. Dwl a wah gawwn no badi naaw buy? Or unuh use the profit buy labels?…. Deadments! Sharie how com mi nevah si man passible a yu burthday? Mouth seh unuh did vex ova front but unuh sweet again a chuu? Thx to u besti missis Korey him fly dung frah chi town an him an the batty man them role out an gi yu a grand BURTHDAY DINAH Korey a di bestest… Only person missin fraw the fishy bunch a shakeria…. sharie new toy girl ….met… Where is sky har man any badi know? Lawd dem jus gone suh eeeh man.

3. Dis is old news lol. Silly lucky she nuh in a jail from her thievery in lord and Taylor in the past.
    Shawna still stuck in the same place and she have some baller friends who were previously deported so she can guh down and link them up town and country.

4. She said how prison a “Cheet U” I nearly dead just now, LOL. Being materialistic, teef and in a illegal dealings not going to get any where.