Hide my ID Pinky
It is with a heavy heart that I am sending this message. Imagine big big weedseed who said that him is the founder of sun city radio in portmore live inna the people them house with his baby mother who tattoo him name in her chest and not coming out even though the court tell them to leave and them get notice from October. Everyday mi neighbor have a problem with them and it a send up her blood pressure. Mi tired fi hear the baby mother who carry man come inna the house when him gone a try quarrel with mi neighbor. Dem no pay no rent how much months or help with no bills. What a piece a stress. The woman tired fi cuss fi her money and tell them to come out. Imagine the level of hype weh him put down in the streets him and him baby mother shouldn’t a suffer so. When dem a move in I don’t see no furniture go in there and they rent an empty 2 bedroom apartment, not even a bed. Weedseed you must stop it. Everytime I’m trying to watch my show I hear it over there.
Weedessed is NOT the founder of Sun City Radio..that’s all folks!
Weed seed. Lick out batty like dog. Somebody wah me know roun a bk road say him never have d right amount a money fi buy pums yet. She tell him her price him always a bawl it dung she run him,him finally come wid d right money when she inna d room bwoy a suck off toe and a ask her if him can lick out her battyhole she said no,him freaky bad. She just call me and tell me dem send in story bout him can’t pay his rent,she never know a so him name.
ALL HIM WANT A FI SUCK TOE
mi live a foriegn nearly two decades now and meet hundreds a different immigrants and Jamaicans and africans are the only people ones who expect fi live free, yuh wonder why dem leave dem country weh everything free and come a foreign? because all when it free dem cant afford it, leeches of this wolrd