WHA A GWAAN YERE SUHH?

Big Fat elephantitis Barrel Body Sour Jemz Stop Put People Pan Di Wall And #DancehallGossip Fi Get Dreblunt Fame. Leave Di Woman Dem Alone. Dem Nah War Over None Lyricalist Bruk Pocket Blunt suck p**y Dre blunt . Dem Nah Answer Yuh Gwan ah Di Gym Sour Gyal Yuh Hurt.Di Ladies Dem Look Better Than yuh , the time yuh tek a post ppl you woulda go ride a bike …. You & Dre nah bust uno a iron balloon . Lee lee and olivia a matey ok whose the wife you ? Yuh big & round like Patrick ! No neck Rass Jemz . Dre blunt said he won’t f**k you cuz him nah lift up nuh tarpaulin yuh belly 😂 . Crop top is not for you mixup Jemz . Leelee have 3 kids & still a beat yuh bad girl cuz she look good same way . & olivia & you a the same age & you look like you can be her muma !!! . Why cause you fi tek the woman dem pic of a met site ? & a post dem pon yuh boring page . Leave the woman dem . Blunt still nah f**k you do you job b*tch

bf

3 thoughts on “WHA A GWAAN YERE SUHH?