WHAT WOULD YOU DO?

7 thoughts on “WHAT WOULD YOU DO?

1. Sir, you got yourself a keeper. Any woman who is considerate enough to conserve on your electricity like that is one in a million…

2. Yuh know sey mi did ah guh laff until mi memba waan incident when mi just come ah farrin. Way back inna di early 90’s when mi just fawud, mi ovah mi bredda and him wife yawd. After dinner chu mi madda raised mi fi be helpful, mi help clean up di kitchen even doe mi was just a dinna guest. Mi scowah di people dem good good pot (Mi did only use to dutchie). Dem did have the pot wid teflon nonstick and mi tink a bun bun and scowah out di whola ah di pot bottom rendering it useless afta dat. Up till tiday di people dem still card mi bout it lol. Yuh have tuh explain tuh we di neva si come si people dem how oonue goodup nice tings dem work. Her heart was in the right place lol.

1. My granduncle’s young girlfriend did that same thing to my mom’s non-stick pot. Until today she still has the pot & talk about the incident occasionally, but is like my mother traumatize because she’s not bought another non-stick pot since. :ngakak

1. Ah me fi tell yuh. Afta every Thanksgiving dinna all mi use to hear was, “yo nuh badda help clean up nutting inna di kitchen, ma’am yuh hand dem too trang!” followed by a bagga laffing. @Opened eyes lol ah now mi can laff bout it. Back den mi shame like dawg!