WHATS GOING ON AT CORNWALL REGIONAL?

I think dem say Mobay Tory post this ..but it doe look good…the hospital dem nuh have urgent care strategy fi patients? Everybody jus sidung and a wait dem turn suh no matter how in dire need dem is?
Screenshot_2014-11-09-18-28-52-Optimized

0 thoughts on “WHATS GOING ON AT CORNWALL REGIONAL?

1. Sista pppppppppppp the coming of The Lord is near sista pppppppp repent free the poor people good god wat is this in the world sista p do something about this . Thing is so bad in jamaica omg

2. Mi did see some tourist leave reviews bout di hospital and one a di smaddy seh dem wouldn’t even teck dem dog deh. I used to go to the hospital back in di day for day appointments, never emergencies and dem was decent, never had a problem with them and the wonderful young Dr. Hastings was such an excellent and knowledgeable doctor, still is. It would be disheartening to believe seh we in more modern times and di standard of care has gone down.
    But apart from the photo mi nuh know what the real issues here is. Di person need a chair stretcher or what? What mi know wid most hospitals is dat unless you come een wid a gunshot, hand pap off, close to death you gwine to wait, di ongle exception is if you arrive by ambulance, dem see u quick even if it nuh urgent when u come een by ambulance.