WHEN A BLEACHING CREME SELLER DIG ONE HOLE AND IT TUN SIX

NOW THIS IS THE NASTY GIRL INA DI VIDEO THAT I WAS TELLING UNO BOUT YESSIDEH..SHE AND DI GIRL DEM MUSSY DO BOUT A 6 SUM…THERE WAS A BAG A GYAL PAN TAP A GYAL …NASTY UNDER ONE A DEM LOOK LIKE IT WAA POWER WASH..ANYWAY..SHE AND DEM FALL OUT AND SHE LEGGO DI VIDEO DEM AND TEK OUT DI PART WHEY SHE INVOLVED……………..DI SANTA CRUZ PEOPLE DEM DASH OUT EVERYTHING AND NOW BLEACHING CREME IS MELTING…SHE CANNOT COME OUT TO SELL CAUSE SHE SHAME..HOW YUH FI INA VIDEO AND A GO SEND OUT YUH ENEMY PART KNOWING YUH WELL UP INA IT

10 thoughts on “WHEN A BLEACHING CREME SELLER DIG ONE HOLE AND IT TUN SIX

1. Dis is what ppl don’t get about revenge it could fall back on you in a huge way. Best leave vengeance to karma and keep it moving. But if they were happy to be all up in a video wid dem shenanigans why dem shame if the video post? If you going to do something and going to be ashamed if the whole world finds out, then don’t do it!

2. I saw one of the videos and delete the way it boring. Never did even realize say a she kmt. Own up to u slackness n live ya life young bitch. Nuff a do nastier than u n a hide it like dem righteous.

3. Lol somebody drop her name nuh. Seen 1 of my snap friends post her pic last week but didnt know why.