WHEN AN EMAIL ISNT POSTED….

BLANK
DI FIRST EMAIL :-This low life dirty female have H.I.V going Around fort lauderdale Infecting Men. How I Know? because just last year she burnt my uncle , this women needs to be stopped she is a disgrace to women and her self. Im writing this on the behalf of the men them in fort lauderdale . she does not care who she infects . she on boat ride talking about fat p**y , its the aid’s that have been swollen up her p**y . Im just trying to inform the man them in fort lauderdale to be aware of this HIV pu**y gal.
ACTION : NONE
NEXT ATTEMPT;-good morning groupie im send you this email to put this female Dog on blast this HIV infecting pu**y gal that walk an suck wood like DOG, MI NEED YOUR HELP PLEASE ANYBODY KNO HAR
***FIRST A DID HAR UNCLE OOMAN AND NUH MOVEMENT FROM MI SO SHE SWITCH UP…IF SOMEONE A GO TELL A LIE LIKE DIS PAN SMADDY DEN DEM NUH FRAID DEM UNCLE DEAD FROM AIDS?????? A WHA REALLY A GWAAN??***

0 thoughts on “WHEN AN EMAIL ISNT POSTED….

1. Den senda it sound like ah you get burn…cah like whatever yuh get ah mess wid yuh head..yuh caan even memba yuh own lie. Di only action yuh ago get oba yah is one ah dis Stright inna yuh lying mouth :batabig

2. “she on boat ride talking about fat p**y , its the aid’s that have been swollen up her p**y ”
    *Senda*
    mi neva know aids/hiv fat up pum pum, yuh a try get di man dem to run from are or to are? or a women yuh a try draw to her? because nuh oman should utta dem things dere about odda women pums :mahongintip

1. mi say @eyelid mi think a me one shock bout the fat up p** p** part….dem ppl yah serious still innuh. mi nah laugh….and fi real nuh next woman nuff a pree a next woman thing suh, unless u wish u had the size or somn else weh we clueless bout…..

3. Senda try u best mi love and go get tested cause if u seh the pu$$y fat like that then chances are u man or u gal get a fu*k off har cause har pum pum fat