WHEN KARMA MEK DI MAN BRING IN A BELLY

Cc fi gwarn Weh she ago brukki waan everybody, sheryl fi f**k him yes! DIRTY SIMONE Weh walk and F**K PEOPLES HUSBAND! She get it RIGHT BACK but HOTTA Dis time. karma is a B*TCH. Dirty cc weh can’t do NOTHING For brukki living in ar madda attic! Dirty simone Weh nuh stop f**k pon di one brukki down a Leeds and di man kno it tu, cah him stop walk an chat ar. Cc vex true di women a carry r baby an naaaa dash it weh cc fi go SUCK OUT R MADDA!

2 thoughts on “WHEN KARMA MEK DI MAN BRING IN A BELLY

1. Sender, read like you need fi creep back up inna yu mumma till you grasp english, phonics and punctuation!

Mind you business! De man a no fi you (syke bitch 😀 ), and you can’t be clear on who you really want fi chat!

2. Phoenix mi did a wanda if mi slow or simple why mi neva a get who shi did a suss. Suh CC run up an dung wid di bwoy, lose a baby feem an him breed smaddy else. Sender yu heart mussi mek outta foot bottom material mek it hard suh. Low di chile alone. Unless you have ever experienced a miscarriage/loss of a child/still birth keep yu f**king self quiet. The girl waan vent and shi vent decently. How invest inna hooked on Phonics cause yu nuh soun too sensible an yu nuh express yuself well.