WHERE IS JAGGA B

14 thoughts on “WHERE IS JAGGA B

1. Memorial weekend a come man suh unnu send in dis, him always keep party a Florida fi di memorial suh unnu night see him

2. Sender I’m sure u have ur reasons why u care so much n how much Jagga impacting ur life…but can u say why we should care bout him whereabouts n happenings??Was he working on the cure for Ebola or ChickV n research stall cuz the scientific research council can’t find him??

3. Jagga B is recovering from a face lift which was overdue from him face how ut heng down like bulldog big up yuhself Jagga money well spent

4. LAWWD A wat him do now or what did he do,,now dem a say him mumma wicked, for those of us who came late cant say nutten, car did kill him dad a east queen st, now de jagga wa gwannn

5. he is minding his business like all ah unu should be doing. palm trees clear waters wid him new gyal. anything else?

1. You shoulda shame fi come ova yah a cliam this ole grandpa. I can bet you under 30 and swear you won a prize. Girl bye, you probably have to hold up his dk so he can pee. He looks horrible and sick. you are cliaimng him when he is broke and no longer relevant. i hope he is taking care of his kids now as he will need them to assist him him for his upcoming future of non working senior citizen.

6. Damn Booka looks ole no rass. Use to run around wid the whole a dem nearly 20 years a back..di whole dem age and not so well. Big up yuhself booka.