Paul well of course:hammer i cant help but visualise a suh him cock up mi fren in the bathroom on the face basin :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak Morning everyone… :rainbow:
Peer fish ova pnp shark ova deh full a battyman yuh can smell it shark smell nuh smell good… jlp a duh some different things das why so much a di popular fish a say orange
Weh yuh seh puuure fish you saay?? Garnet Reid a di biggest battyman nasiest battyman JLP Mps hug and kiss up! Wen u guh into his office a pure kiss and hug up pics wid him AND THE THEN PM Bruce! till mi co-worker seh nuh bruce seh not in his cabinet?? Altho mi nuh tink bruce a fish,,, Google Garnet Reid fi mi deh! And guess who is the chairman for the entity?? None other than the man himself OLIVER SAMUELS!! The 2 parties mucky oo
Paul well of course:hammer i cant help but visualise a suh him cock up mi fren in the bathroom on the face basin :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak Morning everyone… :rainbow:
Is what kind of foot movements these?
Special Gm G n all the other ppl!! Am I wrong to assume ur fren is male?? Th isn’t even up for debate cuz it’s not even clos who the skets is!!
All of the above???
Lol…Paul tek it…
Lol at the comments. Fe real though, Paulwell is the skettel!
@Yardie mi naa comment on noo more thread regarding politicians mi gone!! :ngakak :ngakak :ngakak no it was a female friend of mine :malu
Peer fish ova pnp shark ova deh full a battyman yuh can smell it shark smell nuh smell good… jlp a duh some different things das why so much a di popular fish a say orange
Weh yuh seh puuure fish you saay?? Garnet Reid a di biggest battyman nasiest battyman JLP Mps hug and kiss up! Wen u guh into his office a pure kiss and hug up pics wid him AND THE THEN PM Bruce! till mi co-worker seh nuh bruce seh not in his cabinet?? Altho mi nuh tink bruce a fish,,, Google Garnet Reid fi mi deh! And guess who is the chairman for the entity?? None other than the man himself OLIVER SAMUELS!! The 2 parties mucky oo
Dah labourite man deh look sexy nuh bc so I’m guessing it’s the one in orange