WHITE KNIGHT WITHOUT THE HORSE

white-Optimized

Dutty suck pu**y batty bwoy LORD I PRINCE weh nuh stop mek the man dem f**k out yuh rec** ..u nuh stop walk and suck pu**y suh like u hungry..u a hype up yuh dutty bleach out smell bad self..yuh Fava galin wid yuh hunch back ,big lip ,12 finger ,12 toe dem alien bwoy ..u look like a retard/hadicap ..yuh nave nTN bout yuh , yuh wah bade & scrub dwn wid a dog tooth brush..yuh crawney bad bad man , looking like scalled dog ..yuh fulla baby germs umbre , The gyal weh yuh f**k last week come back come talk seh a bay batty medz yuh deh pan wid har when yuh fi a f**k har ina har batty you wah f**k har ina har ass…yuh seh yuh hot and yah wealth club and yuh bl**claat bed deh pan BLOCK yute . Wah dat?? dat neva Ina it…yuh life style dutty yuh need fi do betta..gwan like u betta Dan ppl and ur shit..yuh fi stop mek di man dem f**k yuh man..suck cacky PRINCE !!! Yea a cacky uuu suck. .under cover freak..u nuh stop leak dats y yah fi wear tampon..di man dem pan di Ave nuh stop talk ..it grieve mi fi yuh bredda..yuh need fi eat some fowl feeding dawg..

0 thoughts on “WHITE KNIGHT WITHOUT THE HORSE

1. Then is a next man send this in?! If so that neva in a it and uh sound really hurt. Ps. He’s a really great tattoo artist.

2. its strange but i’m here wondering why a man would sit down and write this…sender i’m wondering about your sexuality…regardless of whatever hes doing behind closed doors hes a really talented tattoo artist…

3. sender hurt and hurting BAD…. oh no . time will heal u down sender. OH BWOY. dude look funny still but sender sound hurt bad

4. Is a man write this fi true, and the passion it it sounds like a jilted lover. Sender this sounds llike him f**k u in ur battam too.

5. Dis man a str8 badmind..mi a him ex woman & him DOH fuk batty OR suck pussy.Him a real youth & Which eva ediot gyal come tell di waste man dem fukry deh mussi jealous tru him nuh bloodclaattt want har.Nuff ppl wah Badmind him tru him a one a di best artist,even betta den sum a dem a foreign.Him have him hustle weh a mek him money & dat di sender fi guh do,look a bloodclaaaatttttt work bredren & stop worrying bout a man weh a do betta den u.u sound jealous & hurt, a mussi u want him,a U GWAN LIKE U FUK MAN!

6. Pls tell mi this person look a million times better in person b/c some poor excuses for a woman need dem womanhood fi cut out if dem sex this half scald goat kid looking ting in the pic..no matter how much of a gr8 artist he is..A dem worthless concubine mek woman stock/value is@ an all time low..sick jancrow stomach

7. This guy used to go jonathan Grant? If its him hez a sweet heart well loved leave him alone and sender r u forgetting he ddnt had to lighten his skin for he is originally light skinned? Y dont u high light that? Boy mixed tooo leave him alone.

8. He is a great artist ! i got work done by him and he is a very humble dude and for his talent he could be cockier . I rarely comment over here but i have to defend this dude even though I only know him on a professional level. yes he is already brown and bleaching but he is really a cool dude