The people them need fi talk and stop make the man them title themselves. Everyday the man them a throw shades on Facebook. So Unu talk up..
*best dress
*supporter
*finest
7 thoughts on “WHO IS FURTHEST ALONG?”
@Sender send in some real man and den we can tell you
i woulda give jason eva bless some pum pum, klanz look like rass duppy, cash boss need to wear him size, & fuzzy dazzle swear him look good but him so f**kin lame !
Is what is dis!! No real man nuuh dey yah suh!! Kmft!!!! Jus look pan di dance hall man Dem a fl and di one Dem up north kmft Florida is a epic fail!!!! Mi nuh know how Dem have Ooman, oh mi figet Dem Ooman fail to!!!
@Sender send in some real man and den we can tell you
MANEISHA’S
NOTA
None of the above.
i woulda give jason eva bless some pum pum, klanz look like rass duppy, cash boss need to wear him size, & fuzzy dazzle swear him look good but him so f**kin lame !
Is what is dis!! No real man nuuh dey yah suh!! Kmft!!!! Jus look pan di dance hall man Dem a fl and di one Dem up north kmft Florida is a epic fail!!!! Mi nuh know how Dem have Ooman, oh mi figet Dem Ooman fail to!!!
One bunch a bleach out face, tight clothes wearing, bitch pose dry land bc fish. Bout man…
Evabless