WIFE STRESSED , MATE UPSET

Met unu make pinkwall a mad patrice now..Why dem two big stinking reprobate gal ya nuh go look something do. Miss dutty patrice and big stinking alien looking dildo mouth deandre weh claim say unu unbothered by b*tches make unu can beat up unu bl**claat chest pon face book suh. Patrice u ago make Javed kill u?? Javed floor mat, javed hawk and spit pon u, javed shit paper.. the only frigging thing left fi javed do now a push u up in a him batty hole. U and dutty Deandre have it wrong cause javed don’t f#ck stinking gal. A pure nice clean smell good look gal u a get bun wid. Facebook tired a u everyday a batta u stomach pon u (Edited) marriage. And the worst thing bout it is suh him bun and f#ck pon u and say him sorry u scrape him up back. As him reach a California suh is a whole new set a “stinking pu $$y” gal u affi go deal wid.

17 thoughts on “WIFE STRESSED , MATE UPSET

1. Wife one day to come you will realise that all of this drama that he brings into your life is so not worth it.

Focus on your child and yourself/family. Men like this have no cares in the world and nothing that you do or say will change that. Move on with some class and realise that lowering yourself to this is way beneath you.

2. Kmt. Deandre need to shut her yap because it’s luck make she nuh in a d same predicament like patrice. A because she buck a big fat sour man weh no gal nuh want and married to she.because him have likkle money. To how him frighten him all put on deandre name. Deandre drop fi r baby father when she met that man weh can give her likkle $$. As for attention seeking patrice isn’t it the other day u come over here a boast bout javed and that unu na lef? A wah shake u?? Chuu d matey come over ya come talk say she na stop f**ck him?? U all up in a u feelings now? I na look at unu. U need fi stop stress u matey dem and make dem f#ck javed in peace. And low pocca oh.

3. Damn yute yuh make pinkwall but mi Nuh understand how is it that yuh av that nice pretty gal deh that live in di same apartment wid yuh,next door to yuh off west Rd in Mandeville,and let this happen to you,mi did think you a general but yuh Nuh wise Mon,jah know dem gal now a days no good and dem need to wise up bcuz di gal with u BCUZ she knows u married fi go weh but u a di bigger fool yute.

4. Pocca a mad unnu!!!! Patrice a try her best fi look like Pocca, it;s so f**king sad. Deidre u UGLY nuh bbc why u so hurt over Javed cocky? U want it too? Javed nuh hard fi get Patrice u a di DUNCE u fool nuh raas. Javed kick u dung and spit pon u bitch. U man sooooo f**king easy fi get and all u do is walk and call him woman dem phone. Deidre u UGLY bad thats why u love hype up uself so. BITCH BYE.

5. Let me tell unnu, u see if and when Pocca and Javed lef, there is ALWAYS going to be a next mate fi Patrice get inna argument with. Yes Patrice I was f**king and sucking your man and I ran him to the curb and he said I broke his heart. When can u do that bitch? That’s why dem say u nuffi clean man shoes, u always used to clean and polish Javed dutty shoes, and him never ramp fi kick dung yuh raas while him a wear dem. Patrice a you SAME ONE tell people say Javed spit pon u. Hawk and spit. How u fi a lose sleep over a man like that? Patrice u sad nuh raas and your behaviour SCREAMS low self esteem. no matter how hard u try to act like you love yourself, your actions prove otherwise. The ugly sister need fi go try get cute. Ugly bad. U can see she unhappy because she so ugly. Keep talking bout California, Pocca deh a JAMAICA and look better than the both of u combined.

Pocca ignore these bitches dem sad nuh raas,

6. Wife it look like u need to start give head lol u husband a bun u lol u not giving no head, u need to start hun

1. A you worried over Javed that’s why u send this in. Patrice a long time u a mess with u mate dem and it seems like since u gone a foreign u get bolder. You need to stop it. I can’t wait till Javed reach a Cali and start BUN yuh raas. You gonna mess with the wrong girl and get your ass beat. I can’t wait.