WIFEY SEH SHE MISSING WID DI WRONG PERSON HUSBAND

Fabain Pinnock Hutchinson
Anyone looking for a chicken coop stripper here goes the number her NAME is Tanika Gray 1876 370 7505 u can find her on Facebook and what’s app…told u I was not done with u yet. She is from kellits Clarendon work in a fast food place in montage bay area….. U messing with the wrong person husband….

ton-Optimized

0 thoughts on “WIFEY SEH SHE MISSING WID DI WRONG PERSON HUSBAND

1. Go expose u dutty husband. Me hate unu wife weh love gwaan like a the other woman owe unu obligation. Stop breed and go fix up u sex u deh fl and u man no stop look gal a jamaica and all over. Step u game up. And lef pple alone. And i dont know none a unu i just looked at ur fb. Go blame you husband. A him give the girl her # fi she a watsapp him.

2. why dem neva this phuck’n heated fi dem stray dawg i will neva know as if she is the only girl him a puck a road or she put knife a him throat and seh yuh better cheat aid me or else kmft

3. I can’t wait for one of these fool to get sue or jail for posting these people private video or picture that was not sent to them.