See it there we finance everyone buy here pay here interest rate 30.5 percent paying bout 2k a month !! What happen to Bobby brown Maserati me see daffy back in the old truck
Yankee Michelle is not straight inna di country so that car is definitely not in her name kmt people unno fool eeh.. these bitches aint nothing but man clown.. its just sad that they cant get str8 because they have no landing n inna di country a hype uncle trump soon know wah fi do wid unno… (Apple, Bobette, Daffy, Opal) Unno need fi humble unno self cause unno 1 foot out
If she made honest bread(no shade) in order to make this purchase,
congrats are in order! :selamat :selamat :selamat
Why these folks have to announce everything they do? Damion di ppl dem a say you worthless!! You a waste boy n YM FI LEF YOU BC
See it there we finance everyone buy here pay here interest rate 30.5 percent paying bout 2k a month !! What happen to Bobby brown Maserati me see daffy back in the old truck
I look like a apple drive har de inna de porche :hammer
The person hashtag “yourdealeraintshit” is a CLOWN 😀 like a de Mercedes showroom/parking lot dem inna. Poor frail beings.
The car is soo beautiful omg YM it fit u big up!
If she didn’t scam it then shout out to her, even if she is shaped like the ant emoji.
Paying 2k a month for a second hand car WOW
These ppl don’t pay rent sign in the back says it All who TF pays 50percent interest rate for car if u nuh idle me nuh grudge dem
“We Finace Bad Credit”
Damn son the lady buy a car just say congrats. When them do good yu bring dem dun smh crazy
@2:25 pm exactly!
Yow ppl nuh ramp fi tan up bedside ppl car an tek pics :ngakak :ngakak :ngakak :nerd
Yankee Michelle is not straight inna di country so that car is definitely not in her name kmt people unno fool eeh.. these bitches aint nothing but man clown.. its just sad that they cant get str8 because they have no landing n inna di country a hype uncle trump soon know wah fi do wid unno… (Apple, Bobette, Daffy, Opal) Unno need fi humble unno self cause unno 1 foot out