ZUM AND SHAMIELE?

Me have good good suss. Me hear from good source say errice a vent to one of her friends how zum a treat r bad and how him a flash all a him gal dem in ar face and a disrespect r. Now also me hear say one of the latest hoes pon him list a shamiele. Make dem gal ya can walk bout n take ppl man suh cause if me correct me could a swear me hear say zum was married. Yes yesterday a shamiele that me see and a zum up a south beach cafe. Me know if none a the Metters dem can concur if da relationship ya solid or if dem a just fren. Errice she mawga dung and well stress out. Bare weed she a bun and na eat cause shamiele a give r a run fi run money it seems. But dem gal ya nuh understand eeh. If a man cheat pon him wife fi deh with u. Y u feel say him na go cheat pon u to wid somebody else. Plus errice suppose to soon 30. A young fowl zum want

29 thoughts on “ZUM AND SHAMIELE?

1. That’s why she a keep Lowe but dem say she did find out say she a breed so this all makes sense now ntn more dan shemiele ting get to har & she dash weh di gut! Sender him babymada dun wid him fi good from she hear say Errice dida breed me dear, all other work she go look apart from the salon weh she n Zoom own.. Wattaprekkeh!

2. Lawd, mi nah use mi youth properly at tall tall. DWRCL. Sham, yuh good ee man. Hope you a stock and pile up yuh money baby.

Errice pass thirty sender. She just turn 31.

Den smaddy nuh send in one story the other day she pregnant? What the heck is going on?

3. Zum jus hav da pum pum eating look pon him face suh!

Anyway! Me see shamielle and one black chick up a sov last week inna one big benz like one a di one dem Errice always a drive. And when she a come up di stairs she a count off di money….bere $5000 and US $100 inna har hand….a nuh till mi come pon yah and see someone else a talk bout Sham and Zum mek me put 2 and 2 together….@Sender friend nuh exist inna fi dem world!

Errice shouldn’t a stress though…fi all di years dem she deh wid Zum she shoulda well and hav some dutty money put dung, but when you think seh food woulda never get box outta you mouth…..Errice get upgraded! Good luck to her on finding someone new fi latch on pon….so much for “Zum nah stop mine you”

4. Shamiele plz to Zum out the bat man out ur face before year end! Sneaking bleacher yuh!!! And stop use app to slender ur face smh! wats in the same circle stay in the circle! :ngakak naasy sets

5. the famous Zum

Zum i’m coming down for the Christmas and since you so generous i’ll take a large stack to

hush ya Errice

back to sewing you go

6. Outta the blues she post today wid a caption like she a dash wod ova yah n ah show off the flat belly. Errice yuh slim dung fi truuu nuhbada say a gym

1. lol I just saw it to like she say me ago put on some makeup and clothes although me naw go anywhere but make me put up a picture and a caption for the ppl dem over pink wall … errice go siitdown u lame and wack like

7. I’m going down next week as well! Can sum help me out please and thanks!dont want to spend my own money, who is this guy? Is he fully loaded

8. A good fi har, God gi u a talent fi get rich offa and u put it dung and tek up man own an unuh not even married. Her brand could be big now, she coulda have her store selling her own designs a lock JA, and get har benz fi guh wid it.. She nah no sense fi a big ole gyal, pure stupidity.

9. Errice Nuh worry yuhself Sham just a sell pusi
    It’s her job because just wa day Dem seh she deh
    Wid Lukie shamiele u nasty bad zum don’t want no shamiele

10. But zum have a browning a Mobay them dah right out , she be at his house drive all his car go and trip… so a how much woman this man got

11. Shamiele just a run ar pussy red suh!the amount a man her name call pon no sah it nuh look good…she dont even live no where.she and her cousin all a wear the same clothes smh theses bitches as much as i cant stand errice shamiele cant compare to errice …..shameile u sick mi

12. Christmas a come sham a look a money man fi her expenses. Errice how it feel u well hype all wen the babymother gone back a England. U well m eager fi post say u a drive the car, u well in the house r apartment,
    Well a do 5K run fi goodgood production.
    Zum well a use u fi promote him bizniz because yuh well known on SM n wuss u fr Kingston n he’s fr mobay.
    To me yuh jus a promo girl fi good good production n u sexing yuh boss,
    Errice as dem say u could a reach far eith yuh sewing but u put it aside fi run dung man whe establish already
    Sham u next dem put u out again go look wrk likkle gyal yuh front nuh tired

13. Why shamiele must cayliss so fi a young gyal wehh f**k dung the place she shudda have some assets by now. Gyal nuh have NO ambition just love clothes and party. I don’t feel sorry for Errice tho cause it comes with the lifestyle you want to live baby girl,you had your business which was going good and yuh drop it cause man a mine yuh.

14. Shamelie are should I say shameless you is a big whore u f**k Tom dick Harry and the Seven puppy’s you hole want cool out now bitch you need to go on a man clense masika u bitch on the loose put a leash round you dog neck

15. Yes, I can can confirm that shaniel did a f**k lukie wen he was living in Jamaica. So mi nuh si y shi wouldn’t f**k him back, worse shi nawve no personal man. So shi nuh bada deh wid masicka??