56 GOING ON 30 AND A SKIN OUT

yuck-Optimized
want to address this old oomen name Claudette from Jersey. She a walk and a f*8k down the likkle bwoy dem inna jerzee. She claim seh she a 30s but she 56 years old. She married and a f**k pon har babyfadda weh work a di mechanic shop hard at work and she tek him money give young bwoy…Claudette u life sad u cock and piss a bush and dnt even wipe… You pu**y rank nuh bl***dclatt you bathroom tub rusty from your corrosive pu**y…mi hear seh you tek you unemployment check and mine man weh tell you fi wash you pu**y before dem f**k it. Stop tek picha a u pu**y and send go ppl nasty johncrow

**PEOPLE MI A BEG UNO PLEASE DONT SEND ME NO SKIN OUT PICTURES ..MY STOMACH CANT HANDLE IT**

0 thoughts on “56 GOING ON 30 AND A SKIN OUT

1. Sender, it sounds to me like this 56 year old woman have a mental disorder. For if she a tek piccha of har pussy, and a send it to people, then why is there a story and piccha about her doing someting crazy, when yu done know say dat she not playing wid a full deck a cards?

2. She old and corny nuh bloodclatt she drive round Inna Di old BMW weh har husband give har…him need fi lef har cous him done get his papers already