DEM WANT JUSTICE

Dear Met,
I was very late for work this morning but I gave my boss the perfect excuse n we kool.I just had to stop to hear the ppl dem Cry for Justice. Upon hearing what it is all about n since i’m from the area,Me want justice too so plzzzZzzz HELP US MET.
A group containing 5 persons had gathered outside the Slipe Pen Rd Comprehensive Clinic so I went over to them n they were visibly upset n boisterous.I asked them to calm dung n they relayed what had or was transpiring.There is a security company manning di clinic n the ppl sey dem fed up! The ppl are citing examples such as they remove ur work tools like ur Lil scissors n knife upon entry but when u a leave dem don’t want give u it bk.Them sey dem Tek away all ur dear dear perfume sey di bottle can be used as a weapon.Down to ur tail comb dem Tek whey sey u can stab ppl.Now the big issue is that they turn it over to a nearby police station n ppl a sey it hackling n morewhile allegedly u don’t get bk ur stuff n dem goodly sell ur perfume or replace it wid cooss kooss.!!
IMG_20160308_124613
Apparently all hell bruck loose dis mawning cuz dem a manhandle a yute n a police woman intervene only fi di yute turn roun drape her up!!It went from worse to wussa when a male cop draw him gun n point it at di yute n sey leggo squadie. Dis yute…(who in my book is the official World baddest n foolest fi a drape cops)‎ REFUSE n demanded him want di lady cop name n rank n badge #…di yute sey him know him rights n nah let her go till him get that…NO SAH!! But Met u see how GOD is the greatest n ongle True GOD cuz is only by GOD’s Grace dem cops deh never wounded or kill him!!!
The main issue n cry for justice is really calling on the police high command to do sumting bout woman cop Babsey!!! Yes Babsey u Inna di purple wig that favour picherrie!!Citizens say she no stop cow dung n terrorize ppl who come to the clinic.She boast abt if u give her backchat she a slap on all 5charges pon u!!dutty nasty Babsey that use to be key witness n send nuff yutes from west kingston n hannah town a jail. Imagine u mash up ppl life n instead a witness protection u go tun POLICE!!
Met dem sey when hannah town police station burn dung in may 2010,it was Babsey was the target cuz abt 4men outta di group she tell lie pon n send dem go prison.She barely escape n still 6yrs ltr a Tek a set pon poor ppl like a fi Har clinic!! Met these are all allegations but for my part I believe every word bout Babsey cuz me know her all mi life n a so she stay!
Between the security company n Babsey n just how dem deal wid ghetto ppl we want justice Met n I know former Mps n Ministers n Beauty Queens read ur ‎page so plz ask dem fi do sumting constructive n just come investigate what a gwaan a di Clinic,it is on 55 slipe pen road top side kph n bloodbank!!
Thanks much keep up the good work.

One thought on “DEM WANT JUSTICE

1. The people need to put the local representatives to work on the matter, then take it to JCF HQ if babsy don’t get reassigned or fired.
    Health ministry, the security company and babsy superiors need to know things nah go good. The guards should be assigning numbers to clients when they take their things, and the replacement of perfume accusation is bullshit 😀 If the clients aren’t finished with their business at the facility then they can’t get the sharps back until they are done entirely.
    Me nah support the drape up thing at all! dude out of bounds.