2 POST….ONE TIME AND ONE TING TO SAY

I’ve been wondering how you didn’t post dude got married looool….anyways I stumbled up on this post looool omg I’m dying

image_1-Optimized

image_2-Optimized

image_3-Optimized-Optimized

image-Optimized
Met mi a browse pon instagram today and see somebody mek fake page and go start tek a set pon her bout naw mek her forget her past and how dats why Bobbette get married to Luton and all kinda horse head and cow fat. The person sound very much like Bobbette and her friend dem but wah mi no understand is Rebecca nuh post nothing pon her page except for how happy she is wit her son and her man bare love and good vibes pon her page why dem tek a set pon her when Bobbette jus married and supposed to happy ? Mi sorry mi never get the comments but before I know it dem delete the page. But all Rebecca deh pon is why unu so concerned wit me and is true she naw trouble dem why dem start pon di girl all of a sudden fa

*************WHY UNNO NUH GUH PAN MARINA PAGE? IS WHY REBECCA HURT YUH AND YUH FREN DEM SO BAD BOBBETTE ? REBECCA A NUH DI ONLY ONE BREED FI LUTON DON’T HIM AND MARINA DID ENGAGED? UNNO COME OFFA DI GIRL PAGE WID UNNO CARELESS WUTLISS CRUFFULL SELF… BOUT GET RING…. A UNNO MEK PEOPLE TELL UNNO TINGS …IF A WOMAN HAFFI GUH CHOO ALL DAT FI GET A RING A BETTA U DID MARRIED USELF…WHY UNNO NUH GUH CUSS MARINA AND ALL DI ADDA MATE DEM? MI KNOW WHY UNO BEX BUT EVERY OOMAN A DI BOSS A DEM OWN PICKNEY AND IT DONE HAPPEN ALREADY A BAYYYYYYYYYYYY..WHY UNNO DID WANT DI GIRL SEND HAR BABY TO UNNO WEDDING? UNNO DID HAVE PLANS FI HIM? WHO WOULD SEND THEIR CHILD UNATTENDED TO A WEDDING? BOBBETTE GO WEAR U CHOOSE AND REFUSE RING U YERE AND GALANG BOUT YUH BUSINESS…KAW IF RING WAS ROPE YUH WUDDA HANG TEN TIME SO PLEASE A BEG ..ENJOY YUH NO MOON HONEY MOON RIGHT DERE INA JAMAICA AND CALL OFF YUH FREN DEM…U A WIFE NOW STOP LIVE CARELESS…***************

0 thoughts on “2 POST….ONE TIME AND ONE TING TO SAY

1. A tru Bobbette know say da girl here was har realest competition if the chick did want Luton right now Bobbette would still b a side bitch, Bobbette u just married n lonely a bloodclaaaat ready low di woman n go buy DE FLEA N ANTIWORM MEDICINE FI U CROSS BREED MONGREL KMFT DUMB ASS

1. Dem a try prove when all dem a prove is say Bobbette is a man gugu bright look how long the girl move on wid har life Bobbette meck a hask u sumting a waaa di other bwoy a caaa member him name ya now him did nyam off u pusC so now Luton no hab nothing fi play inna? Cause from mi birth mi know honeymoon phase is when hussy n wife concentrate pon just dem one another is where u find time from fi fuxxery kmdt

2. good morning.

met why u think is bobbette friends and why couldn’t Rebecca send her son to d wedding for real is not like she don’t send him here to luton n bobbette before so y not the wedding.. n she is happy n move on. that shouldn’t be a problem. im just saying

3. Oh god man unnuh Lowe bobbette nuh. A nuh every woman can stay after all dem things deh, di girl stay because she love har man, nuff a unnuh whe a talk a get worse treatment. Rebecca send di Pitney gas jamaica to him fada on several different occasions before so why not now? Rebecca still bitta seh Luton gone back a him wife.hive Cesar what is due to ceaser man. Luton and bobbette love each other dem married and it done deh so, I wish them a happy and prosperous marriage.

1. den if she love har man y she find time fi har exxxxxxxxxxmate … she needs to chill…nuh love nuh mek nobody tek dem shameless bun deh..is wha she like to be reminded y she gone pan rebecca page? she should be busy pretending dat di res a girls dem did not happen because it look baddddd…di same family dem whey a jump and palaav a di wedding a di same one dem did a back di mate dem fi gwey..bride, groom, family and friends

1. di whole a dem fi gwey dem careless like…u tink any decent family wudda a allow dem son fi a bring one bag a woman come a dem yard and him have a personal ooman? dem fi gweyyyyyyyy from madda to baby madda fi gwaan ……look how dem deh a wedding a smile? :ngakak mi huddu waa dem roun mi sorry ..bobbette go and settle yourself and low people alone u yere

1. A some JOE LIKES DEMMMMMM MET OOOOOOOO
          When Luton drap di bun truck a Bobbette gate dem was right there a package n wrap dem out give Bobbette oooooooo
          Bobbette n cronies leave well alone

1. Chuet it always puzzle mi why dem chat up to luton res a gyal dem so but careless people have no boundary ..every inlaw come di family fren dem up :ngakak
            mi need fi write a book pan dis jamaican matie ting because a only jamaica dem tings yah gwaan oo

2. U say it like joke all the careless muma dem whey condone dese things it’s a shame woman stand up n watch woman get decieved my bredda dem no badda wid me wit the whole heap a woman introducing cause mi will bawl out “but a no so n so this”
            Wat I don’t like for myself I’m not giving to another

2. Ploshhhhhhhh drap di bakkle of champagne n bruk it yessssss Met dem love call up love name inna dem bangarang too much

1. love where????? a how fi dem love so SPRESHOL? A di love mek him did tell bobbette fi stay ina di house while marina attend him game and she only cudda come out when she gone..UNO FI GWEYYYYYYY..she married now and in her mind she win..TO GOD BE DI GLORY if a di greatest ting dat Bobbette tink him can do fi she..mi si di sed family a run up pan di page bout she was always di one..so y dem was so accommodating to di mate dem das all rebecca n bobbette did ina church one time? unno GWEYYYYYYYYYY HEEDYAT

4. met mi go lok pon rebecca profile dat girl dnt want peel out head luton har man look damn good bobbette need fi tek har sympathy ring and har nobody else no want mi but u honeymoon and bill.she need fi reign in her careless fren dem bcuz from d looks of it rebecca dnt even remember she and f**k everybody luton.rebecca and her look good man quite happy.

5. Now a days people really tek marriage fi poppy show. Yuh a married a man wid one bag a matey and yuh know 99% a dem and this was all while you were suppose to be together. And that same boy neva engage to some adda woman????. Mi nuh see nothing fi proud a deh suh. How unu a throw shade and suh mush tree deh a Jamdung.

1. __________________________________________________________ If marina neva decide fi lef she wuda neva si no marriage ..dem a gwaan like a him lef marina because him realise him inlove…dem fi go sit dem silly asses down

1. But if that boy did decent him wouldn’t treat her with so little disregard, FYI people marriage do not solve problems and leopards don’t change their spots. People can dis this ring-wife because a suh yuh husband set it…Woman now a days dem kill mi……

2. Luton tap call dung di people dem phone a talk bout it wud be dem…is not every culture ooman tek bun like we..bobbette sekkle n nuh mek a tun up di kekkle mek it whistle in yah todeh

1. Bobbette a moggle with Marina regurgitate spit out yesssssssssss gawddddddddddd
          Met ooooooooo I’m in the mood for a cuppa mate turn on the kettle pls (in my British voice)

6. Um .. Wasn’t Rebecca the same one on “find me a man” hung up on LUTON still???
    Please … How ppl know anuh Rebecca fren dem a frig round ar why it have to be bobbette ppl did a congratulate bob better other day bout congrats when a man loves no matter what yaddi yadda yahhhh but now it’s sympathy ring & honey moon??????? Lmfao no this different. I don’t know none a d 3 a dem but seriously unu fi tappi cuz unu don’t know what is really what.

1. me ina di miggle so mi know…rebecca n har man live here in the us…memba a nuh everything pan tv is true…… mi can talk now because when the post was made i said nothing so mi a shell mi mind now dem too outa order

7. Powwww met nuttin Nuh change bout Luton only the weather…all inna dem mind dem ting dem win but the those type a man it’s just a shut da f&&k up ring. As so dem lane and don’t have no Likkle class bout dem. Unuh hop offa di gal page, mi think the would make Unuh comfortable but lonely still nawh leave yuh alone.
    Good afternoon all.

Bubblelikesoup

1. Before dem tek di ring and go one side neatly dem a mek trouble and is she same one n har fren dem..Who is Luton fi win? Di same house whey matie help furnish and Bobbette help set up Marina did go title ”Our Home”..What is there fi tell di children doe? When di congratulations post mek all mi cudda se was congrats mi neva ina no long story wid dem…but now since dem waa rehash tings mi gwine talk up….Look how much groupie nyam out luton n send him back home :ngakak

1. A would not b frighten if mi find out say a Marina bed slippers Bobbette a wear ya now Luton buy out Louis Vuitton n how much engagement ring already Bobbette a ring means nothing to him cause dat a whey him buy woman just fi fuxx dem
          FALL BACK BOBBY FALL BACK

8. Yuh know how many yrs mi follow Luton story dem, bobbette shoulda shame but dem say love is blind. The ring still nawh Mek him straying cock stay home cuz Luton is still looking for something bobbette doesn’t have. Di time dem tek a Mek becca mad dem shi go and get or do what har whoreband is looking for. Di gal not even si dem these Wutlis stay home Mek man tek all kina libaty wid dem so call wife Unuh kills me.

Bubblelikesoup

1. a dat ooman fail fi realise………..when u have a man whey cheat constantly HE IS LOOKING FOR SOMETHING he isnt getting from YOU HIS WOMAN..it nuh mean seh u short a nothing but it mean he is not relating totally to you and is looking for that someone

9. Di in laws dem be killing me too cuz some a dem know say bobbette cawh do shit fi dem and di minings dem like from marina… Now dem a run een bout bobotte dis and dat. Unuh sick. Mi sayyy metty di mount a groupie him tek and still searching. The thing is this is low self esteem it’s not love bobette you are the only girl that Luton can do this type a way and you still stay, men like females like you, they do not like a strong woman because they will not know what to do with them honey.

Bubblelikesoup

1. di inlaw dem upset mi..and him father play cupid repairer fi him and di groupie dem..if sumting wrong di father guh tuh di ooman dem..good gracious man is wha kind a family dat? yet dem a guh talk bout bobbette was always di one???so di res was wha?? why dem fren dem? :travel

1. Di fadda a whey di rawssse u a say to me?? Mi say mi know say is a generation of Joe Likes dem eno
          All dem u stay a farrin n shop inna Salvation Army send go give dem n a bare dead lef dem fi get germs like dem kmt

1. chuettttt when di people dem run in whey know di tings as dem if a lie…di father a di one whey go to di matie dem if dere is a problem …das y one a di groupie dem se she lef luton kaws everyting him tell him father and run him mouth

10. And I should correct that… Grimy men like Luton like a weak female like bobbette, they do not like a strong female that’s not gonna put up with their life style… You are the ONLY girl him can left go f**k around and go back to when everybody else run him or run lef him bobbette is still standing aye bobby mi nawh lie you deserve di ring yuh constitution trang all fi di sake a shame.

Bubblelikesoup

1. Him breed simone him breed anna him breed rebecca mi a wonder if marina di breed kaws him look like him love breed people…so if all dem baby dere did really di di sun wha it wudda look like? If Bobbette was mi sister I wouldnt attend di wedding and dat a di truth. Him wudda haffi prove himself fi me attend anything whey him involve ina because him hand out too much disrespect

11. Duss why mi Nuh too inna di inlaw ting eno mi keeps it pan a what’s up and good bye cuz dem hypocrite baddd. Some a dem!

Bubblelilesoup.

1. Met a fram long time him family dem stay suh an him mada worsarah stay suh even from him high school days, she is a LIKES mumma

12. Evening

Luthon must be living the life he grew up wid, cause this different bad when the father is going to talk to women. Normally the father stay out of those things and is the mother who always involved.

1. Im inclined to believe so…the real issue here is that the women spend so much time watching each other that they dont see how much it affects the children..in this case di whole family welcome di mate dem n di father keep di mate dem relationship going

1. Metty i’m going to ask a question and i don’t want know one to jump on me.

Was all the of luthon other mates black, beside Rebecca?

1. yes man a whole heep a mates whey did black…him nuh partial color eno because dere was a white one before marina..di one wid di std :hammer

1. bobbette gwaan wid u ring mi love :ngakak if it was rope when u done heng ooooooooooooo all u limbs wudda heng individually

2. I asked because, some family will friend up a mate because of the color of they skin, money and etc……..but I guess in this cases the family rather all the mates than Bobbette.

All when the man don’t show yuh they don’t like yuh the family will show you, by loving yuh mates .

3. no status i think because a him a mine di family why dem neva waa go against him mi nuh understand it at all

4. yes lickie lickie mek dem nuh have no morals or value..as mi se if bobbette was my sister i would NOT attend dat wedding mi cudden dweet and mi wudden get no invite kaw anywhey mi si luton mi wudda disgrace him

13. met all mi a say all har fren dem a wicked to bcuz if mi see my fren batrtle so fi 1 man mi sorry but pon dat wedding day mi nah look pon har.ring no mean him ago stop walk and promise di groupie dem a come up.memba bobbette getting to claim the ride that everybody rode doesnt make u special it jus makes u look sad and hopeless.mi nuh want nuh ring bcuz everybody else refuse it give it to me when rebecca did a visit u overseas wit d pickney,give d ring to mi mek mi come a d match come show off pon mi overseas mate.a dem dutty mentality bout in d end mi get d man mek aids wont stop spread. damn stupid

1. A dat di jamaican ghetto lifestyle promote..bobbette di people dem seh……….dem hear se di man han over to u kaw u lower urself to groupie status n dem did tink u decent but after all dem _____________ mi nah talk it out but u know wha u do..

1. Quena mi waa Bobbette send har fren dem come mi have one likkle question fi ask har kaw mi neva know wifey tek certain type a pictures :shutup:

14. A don’t know Dem ppl yah and don’t know a what a gwan Yasso but mi like it Dem mixup post yah mi like…….. YEA!!!!!!

15. Um k .. But why were people congratulating bobette & then now a change dem mouth I don’t get that .. Should’ve done her on the wedding post. Ijs
    & I could’ve almost sworn she spoke about her baby dad on find me a man????? I’m sleep though. Andddd I get that you’re in the middle but you don’t know who made the page met that’s what im saying.

1. she fi get congratulations kaw she got married but the people who expounded on that post are not commenting today a mi a talk up and mi sure mi neva se she win ray because i dont get down like dat..mi seh congratulations pan di post n i said to myself she mek a beautiful bride..dat nuh add nor subtract from di underlying issues ..no one nah change dem mouth …mi know y mi se is bobbette n har peoples mek di page so read di post good n u will get di answer

1. LMAO YOU DON’T KNOW a THING BECAUSE I WAS THE ONE WHO POST SHIT UNDER THE GIRL PAGE. A SIMPLE BLOGGER CAUSING TROUBLE.

16. Yes cause a becca dem av strength fah… Dem is a set a vipers.
    Yuh si how quick dem a tell har fi tek dung har post dem what a set a nawve nuttin fi do ppl dwoah and bout “datz why a bobbette have di ring”. A one question mi waah ask, is if dat ago tap Luton from stray? Unuh mentality waah bleach.

Bubblelilesoup.

1. i dont know how people run patrol pan people page who dem doe like..feelings a carry kaw luton post how him son neva deh a wedding n nuh get no response so dem decide fi rail up dis week …….. bobbette mi a see di tings ooo doe tink mi nah see..If marina did a married luton would you send ur daughter? NO..

17. Fashion mi can talk yah now cuz mi si di post and mi dwoah look. First ting come to mi mind is what a set a clowns.

Bubblelikesoup

18. Not a soul Nuh business wid dem, yuh get di ring whey suppose to save yuh life and yuh still a dead. Dem fi meds Cuz becca nawh look, how dem reach pon di gal page a get bright? What a time dem have. It has nothing to do with ppl congratulating her dem wrong fi a trouble the girl.

Bubblelikesoup.

1. Ask dem why dem vex seh di girl son neva go di wedding kaw luton post it pan him page…if di child did older yes but not when so young where the child would need assistance u send dem gone a wedding widout dem madda..it doe work so

1. My child would never reach a that weeding, Mr Luthon would have been to busy with first dance and finally making Bobette feel like No.1 , where would the baby come eeh? and if any mishandling happen it would a be war…..like me granny would say prevention better than cure

19. @Met and even if luton have issues wid di baby not coming, why did he have to broadcast it on social media?? thats a private issue, he should have made proppa arrangements with the child’s mom!! the other day when post go up, dem nearly kill London fi har comment and di girl said nothing wrong, she only stated the obvious about luton and bobette. Bobbette is an ass and will always be luton’s ass, now she need fi loww di ada uman dem. Dem too raas idle star…cho!!!

1. highly dem a look a hype ooo and dere r no proper arrangements fi mek fi a toddler without their mother…when london comment n dem rush i neva se nothing cause mi did a wait fi dem and a peep marina page so now dat dem push out mi a talk mi mind…

20. Luton goodly nah mind the pickney eeda. Kmft . A baby dat mi neva did ago send my baby down deh alone. Him all too young fi travel wid flight attendant weh mi no like eeda cuz dem no business wid the pickney from dem seat them. Bobbette u a last resort, damn fool

21. THIS POST IS FROM REBECCA!!!!!!!!!! LMAO WHY SHE NEVA PUT UP D OTHER THIS SHE SEH BOUGHT PUBLICITY!!!!!! SHE SEH CELEB LIFE!!!!! REBECCA COME AND POST STORY THATS WHYS HE NUH DELETE THE POST.

22. So Alecia even if a Rebecca sen it in why is happily married bobbette and her fren dem tekkin set on di girl page fi even gi her someting fi can send in is di issue at hand! As far as we can see Rebecca is minding her own business living her life and a dem go fass wit her. Why if you or your fren are happily married why is she still your problem.

Leave a Reply to Met Cancel reply