POLITICS REALLY SERIOUS LIKE THIS?
Met me want u post this again and prove to u fans say no body nah tell no like on this girl n her photoshop batty ,cause she over a…
Nuffy memba when Ninja ansa yuh it was tears eno
Met yuh nuh see pampers batty Shawna ah throw wud pon scam queen dolly pon IG, met shawna put up ah old pic of she and kwesi when dem did…
I will say it again. People felt disrespected by them and rightfully so. They wanted to appear larger than life as if the seats were already their’s . Now the…
HARARE model Tafadzwa Mushunje (24) appeared in court yesterday facing allegations of injecting her lover’s two-year-old son with HIV infected blood. She also stands accused of forcing the toddler to…
Isaiah 8:1-4: “Moreover the LORD said unto me, Take thee a great roll, and write in it with a man’s pen concerning Maher-shalal-hash-baz. And I took unto me faithful witnesses…
YES MAN……..BOUT NO DEBATE…DI PEOPLE DEM SHOW UNO WHO IS BOSS…AND DEM TALK DI TINGS INA DI ELECTION..DISRESPECTFUL AND NARCISSISTIC… A BET UNO NEVA DO DAT AGEN… NOW…
DID THEY SAY WARMINGTON WIN HIM SEAT?? NO SAH……..PLEASE CONFIRM PLEASE OOO BABSY GRANGE WIN HAR SEAT 94% FERGUSON WIN FI HIM SEAT 64% ANDREW HOLNESS A LEAD INA HIM…