Im so tired this morning mi not even a guh ina di long hysterics ….Now with all the success Spice had for the past week and a half…u would think…
Yuh mean to say every man diamond have them always left her why she can’t keep a man?? A 5 months she this boy did deh fa now dem left…
Met how we nuh hear nutten bout Big Carl weh dem kill a trelawny? Same one weh dem say Duxie did a work fah n him kill him? Carl Flowers…
Nicole always display like her marriage is prefect on social media smh saying she writing a book about relationship; Okay she ago coach about relationship but yet still she always…
MI LAUGH YUH SI…WHAT KINDA WORLD THESE PEOPLE LIVE INA
SENDER-I have a story I want to tell you. Orane that walk and eat every batty man a*s in new york that married to noel. Free up the boy and…
IN THE COMMENT SECTION;-Rip Craig, God naah sleep dem…dem kill di yute a Cockburn Pen & sever him head & dump him body a Bull Bay…innocent yute dem kill…him come…
The police hierarchy in Area One has launched a top-level probe into last Friday’s gun attack on a Trelawny businesswoman resulting in her death and that of one of her…
MI NEVA KNOW MUTA REALLY NUH WEAR SHOES NUH MATTER WHA KINDA SOIL HIM DEH PAN….PEOPLE INA COAT AND MUTA SERIOUSLY STAND UP BAREFOOT O