So we want to know is where is Andrew (Shanice step father) big graduation and no step father?? Or a manage him can’t manage rose no more? 😐 not even…
HEY MI NEVA KNOW A SEH A SO LEXUS LIE AND WICKED NO MAN! LEXUS KNOW FI STARTERS HIM WUDDEN WORK FI 1500 BUT HIM SEH YES AND TEK DI…
Shehkel shenel the prankcaller yuh need fi stop chubble ppl wid the prank calls dem and tek off the 10 dollah color wig dem it don’t suit u at all…
SENDER:-I cant wrap my brain around this loom thing……why are they all called loom even tho its different….see nicki said hers is sure…..
So its this guy name Zacchaeus *** he’s 47 Years old with 8 kids he is bi sexual and enjoys group s&x my best friend just recently lost her baby…
Good night Met! Now if u look in the dictionary for the words BADMIND, GRUGEFULL, WICKED and BAD u will sure to find these 2 animals here pic! Camile! Meisha…
SENDER-Marsha yiu really tek di gyal wear Han leff?? Nu shame?? Tha outfit de sold out ever weh Big brt an yiu ina China fake goodz lmao retired di p**y…
ROBBAS YUH SKIN A YELLOW OUT LIKE APPLE OWN …YUH A GUH NEED A BIRTHMARK A DI SIDE A YUH HAND SORRY ITS TRIPLETS
Good afternoon Pinkwall, This young lady right here by the name of Marlene Morgan robbed my aunt of $10,000 us Dollars and I want her to know that my Aunt…
MI NUH KNOW HOW MI FEEL BOUT DI SURGERY YAH NOW CAUSE YUH NUH LOOK JAMAICAN NO MORE YUH LOOK LIKE A MAMA CITA FROM CHINA, CHIN………….