UPSTATE AT IT AGAIN

This need to be publicized.
This woman from Poughkeepsie New York by the name of Berry Priceless, she is known for sleeping around with married men while married herself. Everyday its some other woman complaining.
The girl in the red now is the wife.
and that is she and the woman husband. Now the man leave har and went home to his wife and have next baby and she still sexing the man and saying she a real sidechick, now why some woman stay like that.
The man wrong too, dem call him Frass Dinero. Him need to take care his children. It is a dancehall city and everybody know everybody nowadays and dem seh him have 3 daughers and not taking care of none. It nuh look good and Berry Priceless need fi leave di married man dem alone.

24 thoughts on “UPSTATE AT IT AGAIN

1. The gyal here is a walkinh hood rat she have no ambition nothing about her all she do a run done hype that don’t for are mad looking rass she and are sister them always getting put out a the a the landlord them house becuase them hate pay rent Berry cheap price go and get a live and stop teck married man

2. Move unu bloodclaat and gwe! If har coop did clean har cock wouldn’t stray, hey gyal tash go tek care of yuh pickny dem and hurry up give the man him papers yuh skunt yuh, bout yaah put people pon pink wall

3. Da story nuh add up so he went home hv kid then back at the Side chick lol goody let me barrow ur punany look like the wrong person get the ring

4. So him out a parade with the other woman she took him back n ?. Some woman really hv no sense then wah blame other woman. Something nuh add up so how everybody husband want this girl, and wife a complain kmt sender do better. Look like me need to move upstate

5. Unnu bored eeh … Tina yuh need fi be a big woman and top it even if him neva deh deh wid berry him nah go deh deh wid yuh. And as much man yuh a tek pon frass it not even funny yo mi aguh lowe dis cause unnu know what really a gwaan all a dis mi just pray seh yuh get some help mi gal … you too dam wicked God nah sleep … wicked lie too funny bout people cahn pay di lanlord all who know berry no seh di gal a keep a cookout from when a di same place yuh bloodclott husband cahn find him weh out of yuh really need fi stop and tek yuh karma yuh fuck pon di poorman for how long now and now you bex cuz him nah want di bun no more cho yuh bright eeh..

6. MI KNOW TINA FI YEARS AND SHE TEK EEN DI DUTTY BWOY LIKE A EDIAT. HIM BREED HAR THE FIRST TIME AND NEVA STOP BEAT WHEN SHE DID ALL PREGNANT WITH THE FIRST PITNEY. HOW MUCH TIME HIM RUN WEH GONE LEF HAR WID GAL AH BROOKLYN AND PHILLY. DI PUSSY NEED FI FIND A JOB AND KEEP A JOB. HIM DOH EVEN HAV PAPERS. BWOY LOOK HOW LONG U DEHYA A FARRIN AND NUH HAVE PAPERS. DI BWOY WUKLESS AND A BUN FI BUN INNA MY EYES. GAL DAMN RIGHT FI BUN HIM AND WHEN SHE BUN HIM , HIM RUN GUH CRY PON MONKEY BERRY CHEAP PRICE. AND AH SUH HIM START FUCK SHE. DI BWOY NUH STOP ANTAGONIZE TINA AND ALL AH CLIMB CHU HAR WINDOW. SH FOOL FI TEK HIM HIM BACK AND BREED AGAIN YES BUT AH NUFF MARRIAGE INNA SHAMBLES…KERRY DINO NEVA FUK PON U AND U FUCK HIM AGAIN, KERRY DINO NEVA BEAT YUH AH YUH TEK HIM BACK
    FRASS FI MOVE HIM PUSSYCLAUT AND STOP USE WOMAN. BERRY SEAN SEH HIM DOH EVEN LIKE YOU, HIM COCKY CAAH EVEN GET HARD FI YUH, YUH JUST KNOW DI LINKS. FRASS MOCE YUH BLOODCLAUT AH YUH 3RD REAL WOMAN DIS AND YUH STILL CAAH GET PAPERS….

7. Tina you wouldnt know me girl but your husband in my messenger almost everyday tryna talk me. But I dont even like that kerry girl so he can stop trying to talk to me to come to this party. He talk shit about you to me saying you bitter. I know of you through a friend and she tells me its a lie and you dont keep the kids away. He just dont do shit and show up unless its to terrorize you. Girl Im not about this jamaican life but run dat bwoy. You mad pretty and your wigs are bomb.

8. Tina gyal dem out fi yuh eeeh? Always painted as the “bad guy.” For the persons who are constant critics about people marital affairs, a bond as strong as a marriage is very hard to break, especially kids are apart of the web. So yessssss the man made a mistake and him come and throw a pity party and unu get all cozy again! Is what? Somebody can tell me a which felony that? It’s just uo to you (Tina) to not let it happen again. Girl f@$% the ctitics, they don’t knkw half the shit that takes place in the household or on your phone when him a blow it up and a beg and plead and all dem shits. F*** dem! Just gwaan do u thing girl and thank him fi him sperms that gave you 2 beautiful girls. Lets see if him and donkey face can make one that’s that beautiful. I just hate him for you, hate him overall. You MAKE IT HAPPEN EVERYYYTIMMEEEE and him out a party and gwaan like him a smaddy. Kmft.

9. miss good over evil everybody man love she cause she a walking hoodrat weh collect the man dem weed package she and har dutty sista fi a chump change. miss kerry cheap price

10. All Berry cheap price do a walk a fuck done the place the man them call are one and move trash bag the people them all a talk say she a use cake mix a make up cake and them a get sick because are house full a roach

11. They both idiots in my eyes. Boy o boy women with low self esteems. And look pon di bwoy dem a war over to? Lol. The wife dumb fi mek this boy come back and breed har after he embarrassed her the first time and the berry she dumber fi tek him back after he went back to his wife. That gyal berry face trang bad tho but har nookie mus be good why the man can’t stay away. Wife move on clearly the man came back because he didn’t want you not to go through with filing the paperwork. His heart clearly is with berry,! Pickney nuh hold man sweetheart so you can have all the pickney dem yuh want di man don’t want yuh. Your own husband said the last child is not his. Unnu a guh ketch a dose of aids with this sharing man bullshit.

12. Berry is a shit cleaner and Tina a nurse. Berry cah walk inna Tina shoes nuh day. Berry own husband cuss har sey har pussy stink. Berry a papers wife to weh man accidentally breed cause him want him papers. Berry is just the homie to these men. Because she can get them the address to drop off the boxes

13. lmfao all of you guys sound stupid sound like this tina girl really have low self-esteem to how her friends making her look tina your people them don’t like you and as for this berry girl i know of her and them girl love money gold diggers. no one can mash up no one’s marriage only man. a woman can keep is a man want to be kept with all this. tina need to just cut her loss and that berry better run. its funny thou it sound like a berry you guys dont really like. frass if all this whats said about u is true do better. especially by ur kids. u don’t gotta be with a individual to be a good parent. and as far as my friend from up deh told me everyone fucking someone husband man short up deh so nuff a unnu a get bun!!!

14. lmfao all of you guys sound stupid sound like this tina girl really have low self-esteem to how her friends making her look me tina your people them don’t like you and as for this berry girl i know her and of her and them girl love money. no one can mash up no one’s marriage only man a woman can jeep

15. Tina the man raise your son and sent back to school why ya nuh go call ya baby father deadbeat all ya own mother nuh even talk to u ya hurt the man stop pay ya Bill’s and tek care a fi 1 daughter after ya fly go la left a 2 baby fi fuck pon di man ya dutty gal yah run go baptize all bout yah jump off Mid Hudson bridge if him nuh come back di man come back till baby born and ya diss di man bout the baby Milani ah di mark ah LA yah dutty gal Tina now yah all over social media ah look sympathy yes the man a tek care the 1 daughter till him get fi DNA test because ah u go diss him bout the baby anuh fi him Tina ya probably pretty but ya sell pussy from longtime yah lucky him did wife yah cyah nothing but fuck yah go get out here

16. Tina run inna church a play wid God when the man leff her the first time. All suicide di gal try fi commit in front her pickney dem. Sean only went back because it was his second marriage and he wanted his papers. Him hate her like poison and yes she do use those children as pawns. Berry is a girl weh tek care of her step kids. Tina just need to move on because if you think Sean a come back you in for a rude awakening. Free up the green card ediot gal.

17. Karma is a bitch. A that Tina fi get a somebody man she did tek. Mi see this gal stop talk to her own mother fi this man. All her friend dem she cut off if dem say anything bad bout him. Fucka u, a dat she fi get. Mi nuh feel sorry fi her one bit. She fuck when berry start breed because frass nuh stop beg her fi a baby.

18. I pray God cover everyone involved. Side women unno stop! Main women unno have to love unno self and know your worth. It’s crazy out here these days. Pick up unno bible and serve God that’s all unno need.

19. Den the priceless girl fava clown.. wtf is wrong with these men.. look at your wife sir and that clown u cheating with..somebody please call sole circus..mi nuh see no berry with a price ova ya so..