54 YEAR OLD PRACTICAL NURSE ABDUCTED AND KILLED

0 thoughts on “54 YEAR OLD PRACTICAL NURSE ABDUCTED AND KILLED

1. Hello….hello….Calling new Commissioner of Police Dr. Karl Williams. Where are you Sir? Mi see pon TVJ News how yu say yu want de Chiney business owners wey own stores inna downtown Kingston fe get extra protection so dem stores dem nuh get rob, especially inna de upcoming Christmas season, but tell me Commissioner, wey yu a do fe yu help de black people dem, and de criminals that are attacking dem? A wey yu really a pree Commissioner?
    To the family of Janice Wilson, I’m sorry about your loss. May the Lord grant her peace in Heaven. Sleep peacefully my sister.

2. All when u mind u bizniz and going bout you life and do everything right you can still be targeted. Dis violence started from in di early 2000s and nothing was done to wipe it out swiftly. PJ concentrate pon building him highway instead of national security, education, employment and poverty reduction. Now wi hab highway but no safety fi drive pon it at any hours, no safety fi walk at any hours, ppl tun prisoners in dem homes and haffi lock dung fram 6pm. If you cyaar bruk dung a road a night dawg nyam u suppah. Now wi dealing wid a larger monster dat will take so much time and effort fi eliminate.