Other Articles December 17, 2016 by Met If him cudda photoshop a house and come outa di people dem place dat wudda nice
Is years this man need mental help and I don’t understand why his family don’t check him into a facility to get some help. I feel bad for him he need hep Reply
Is he being for real wid di spelling? What’s a Rove ranger? Sounds like supm nasa use fi explore the surface of Neptune. Reply
Mental illness is serious, him is clearly schizophrenic. Hospitalization and medication needed immediately. Reply
__________________________________________________:tkp
No sah him get an award from mi!! A him seh 3D :pertamax :ngakak :ngakak
Is this just a mentally unstable individual in a clean clothes
Gwaan tru la lewis inna yuh cix ceries bimma.
Is years this man need mental help and I don’t understand why his family don’t check him into a facility to get some help. I feel bad for him he need hep
You clean your dirty yard yet? :newyear
Is he being for real wid di spelling? What’s a Rove ranger? Sounds like supm nasa use fi explore the surface of Neptune.
Mental illness is serious, him is clearly schizophrenic. Hospitalization and medication needed immediately.
As mi si him mi memba capelton …put on the wings of the morning fly ………………….,.,,,..,,