Goood morn!! @ judas y u a put down our ja ladies isn’t everyone a tief come on now give we some credit that is y wen others disrespect us a people like u mek den come outa dem lane a come in ours. Back to the topic NICK need RIRI to teach him how to wine up on strong blk ladies love how he is mingling and not stuck up.
Him bad suh him a gwan man
Poor nick
him betta mek suRe him have him wallet before him leaVE
Him stiff like buck ram,no kind a riddim
Goood morn!! @ judas y u a put down our ja ladies isn’t everyone a tief come on now give we some credit that is y wen others disrespect us a people like u mek den come outa dem lane a come in ours. Back to the topic NICK need RIRI to teach him how to wine up on strong blk ladies love how he is mingling and not stuck up.
Judas yuh Tink everybody thief like you
good for him love his vibes not stuck up
nick enjoy him self…luv it met.. a these stuff mi luv fi c pon ur sight..i was having n a bad day ,this change my day..thx