People need to go back school and know the difference between negative and positive that mean you have hiv if you get a positive result go hold tissue and cry now
Woieeeeeeeeee Keisha come done him cause u no have hiv him just tell the wurld him positive Keisha I’m calling u out come done di hiv boy Keisha. Dem batty boy ya dunce a dark just lie dem hole. :tkp
but if him hiv positive?
Dwl!!!!!!! An di nex eediat inna di background….bout “yea”
People need to go back school and know the difference between negative and positive that mean you have hiv if you get a positive result go hold tissue and cry now
Ignorance is a bitch!Her argument makes no sense..Omgosh!
yeah lol me cah badda
It. Was positive and not negetive
Does this fish know he just told the world he’s hiv positive. I comend you for stepping up. You batty f**kin fool yu.
Lmfao!!!
Woieeeeeeeeee Keisha come done him cause u no have hiv him just tell the wurld him positive Keisha I’m calling u out come done di hiv boy Keisha. Dem batty boy ya dunce a dark just lie dem hole. :tkp
Had to put on a full latex body suit to watch this video
Omg lmaoo tino got hiv
Mi naw lawf