Don’t really mind the cornrow beard but my god cut up jeans too. Too much..not even my 16 year old son will wear cut up jeans. I have to admit though I love his music.
Wait deh a tattoo dem deh pan him hand??!!! A weh d puss root a gwaan yasso??? When mi can look pass d cut up pants & corn row hair, but dem a tattoo up kin & all these things??!! Dem nah live weh dem a preach a tall!!! :hoax2
Yu fe see some ah de gyal dem him bring come ah him show dem…dem nuh royal ah tall!!! Him music good, give credit where its due, but dem deh rasta deh nuh practice weh dem preach.
And Ms Met, DON’T forget Anthony B pon de FAKE RASTA List caws him should up in ah de top 5…him love nyam dat renking meat and when mi say love me mean LOVE eat it LOOOOL
Most Jamaicans can identify the faults of others but when it regards them,they are perfect in every way.Micheal Jackson have chune name “MAN IN THE MIRROR”guh listen to it.Unu bun out Bob Marley to but him did ask “WHO UNU FI A SEH HIM A GWAAN LIKE HIM A RASTA”.
Only jah can judge him ,just listen the message in his music don’t watch the messenger,even a little child can lead us ,at least him not telling ppl to make them self coloring books and etc
Fashion dread. Dem bwoy ya fi cut them hair.
yes
Kin ova and dead with laugh…. It Terrible eeh
He’s fine
All that glitter ain’t gold.
Don’t really mind the cornrow beard but my god cut up jeans too. Too much..not even my 16 year old son will wear cut up jeans. I have to admit though I love his music.
mi daddy use to call dem bathroom dread!
Wait deh a tattoo dem deh pan him hand??!!! A weh d puss root a gwaan yasso??? When mi can look pass d cut up pants & corn row hair, but dem a tattoo up kin & all these things??!! Dem nah live weh dem a preach a tall!!! :hoax2
Yu fe see some ah de gyal dem him bring come ah him show dem…dem nuh royal ah tall!!! Him music good, give credit where its due, but dem deh rasta deh nuh practice weh dem preach.
And Ms Met, DON’T forget Anthony B pon de FAKE RASTA List caws him should up in ah de top 5…him love nyam dat renking meat and when mi say love me mean LOVE eat it LOOOOL
Most Jamaicans can identify the faults of others but when it regards them,they are perfect in every way.Micheal Jackson have chune name “MAN IN THE MIRROR”guh listen to it.Unu bun out Bob Marley to but him did ask “WHO UNU FI A SEH HIM A GWAAN LIKE HIM A RASTA”.
Only jah can judge him ,just listen the message in his music don’t watch the messenger,even a little child can lead us ,at least him not telling ppl to make them self coloring books and etc
hes the best at what he does………so inlove with him atleast hes not like the others who b in papers for broken marriage,assaulting people etc