KARTEL INVISIBLE WOMAN

How wid all weh a gwaan mi never hear bout dis woman of Kartels’ yet. Is who she or is this a Kartel imposter. Ppl really so obsessed wid Shirley.
Screenshot_2015-06-01-21-24-16-1

Screenshot_2015-06-01-21-25-24-1

Screenshot_2015-06-01-21-25-28-1

Screenshot_2015-06-01-21-25-46-1

Screenshot_2015-06-01-21-26-00-1

Screenshot_2015-06-01-21-27-15-1

Screenshot_2015-06-01-21-29-33-1

Screenshot_2015-06-02-12-26-24-1

0 thoughts on “KARTEL INVISIBLE WOMAN

1. Mi know a 1 man fi seven but mi never know se den did include prisoner……and y him stop call Shawty name

2. So they don’t have any pic together lmfaoooooo together in the same surrounding not that crop shit this gal made lmfaooooo smh

3. a wonder if he does beat the hot son to go look for him a thought a heard was only shorty as woman visit him y girl you nah hear the man say shorty is his heaven and hell not even the one in America bright like you and the breed next year not even a own up Kartel

1. mek dem stay deh fighting a losing battle.. a money kartel a look pan him bookings.. mek dem call and put money pan him book.. all inna prison kartel a hustle dem

4. Huh? Kartel has said time and time again he only uses twitter @ iamthekartel…he said anything else on sm is not his doing…this dont even sound like Kartel..”i love you too hunny bunny”…dwl

5. @MET yes its the guy who wrote the book with him MIchael somebody. I cant remember.

1. So Marie. ….is Michael mek this Kartel profile. Ok. So where this mad gyal come in. Is who she deh wid…..Kartel or Michael. Dwlll. I can’t today. No man not in farin. Smh

1. @Mamacita..Michael tweets on his behalf…It look like hunny bunny created this page..

6. so dis yaa mad gyal yaa really tek her son pic and attach it to kartel own.. weh the father of the child? no sah dwl

7. It’s not addi he dose not have Facebook it’s a fake page who know him knows it’s a fake