SWAG AND FLOSS PARTY RECAP

For the most part the party did nice. Most people did look good and the club full up. Here is the best and the worst.

Good
The swag and floss man dem did all look good.
Jerry bling and dougie look good as always. Most of the girls dem come out proper proper.
Two inna the white look good.
Cavell and har man look real nice.
The tall one in the yellow dress look good and it fit har nice.

BAD
1. But come on now people champagne star you really come inna u bathing suit? dem tell u say a pool party?
2. the lady inna the black and white should not have on dem stripe deh. it nuh suit yuh
3. the girl inna the black lace summin, yuh nuh see the bra part nuh make good?
4. The one with the bun head too big fi that style
5. girl in the blue suit, the outfit is cute but why u choose da shoes deh?
6. the one inna the tan….my girl ah prom you a go? wah kinda long summin dat underneath it #itdontlookgood
7. champagne star really…idk what to fight first the shoes or the damn big bird outfit

Good vs Bad

couple good

sf bad swim

sf bra

sf fake

sf good 2

sf good22

sf icon

sf iconn

sf jail

sf jerry

sf kid

sf man

sf men good

sf men

sf menn

sf okay

sf party 2

sf party

sf pinky

sf prom

sf ras better

sf team

sf yellow wtf

sfdougie

0 thoughts on “SWAG AND FLOSS PARTY RECAP

1. Morning Met and metters,# 18 picture. Miss Lady, yuh look like a cat pan ah hot tin roof. Is who cobbla out dat suit fi yuh? Mi wah fight yuh shoes. :marah

2. Di girl innna di blue suit and di yellow boot, mi waan smaddy start a hot patty suh mi can bounce it pan har and start di war. The man who kill a racoom and throw it round him neck, bakkle fi him cuz mi nah fight him physical.

3. DWFL @ the raccoon comment!!! MI A DEAD!!!!! but seriously that yellow shoes just kill the whole damn outfit. And I do not like than tan dress for what seems to be a party occasion. it look more summin u wear to like a wedding. AND why the girl in the yellow face tuff so… no to rass. she look like a tranny

4. If d girl in the tan dress look like prom dress. Y is the girl in the purple dress ok? Hers looks more prom with that long trail. The person who create this post badmind