MOSHAN WAS GETTING A FITE OO OBEAH WID 7 RED CANDLE

OBEAH

I was seeing something on ur site about moshan yes i know the song is about him but people dont understand that he got alot of fight from that camp he was the most talented hes a brilliant writer. He wrote for todller n his self skatta always trying to sabatage him even took the youth off pay rool n he was still on it. When the kid said he would go to joe he said i will pay u. I know his girl frend so i always hearing. One day a youth went in the yard saw skatta a triule .out the yard n there was 7 red candles on the ground and a bird dead n sand stuffed in his head. He was not joking its fact alot of people know but not talking its not for hype he left n was doing music by his self. When people a talk them need fi get the facts straight joe always like him cause him know him talented the obeah thing is no jpoke even toya hated him n now shes dead pat dead tenile dead anyone close to that man im surprise contarctor still alive im typing very fast but yea

0 thoughts on “MOSHAN WAS GETTING A FITE OO OBEAH WID 7 RED CANDLE

1. Yuh know seh dis ting ya serus @ skatta yuh knw seh on Magnum kings wen Foota on it and dis ute guh djay and call up skatta an foota name but dis skatta more Skatta in response said ‘ ME AGUH HOME GUH READ A PSALM FI YUH DAS YUH GET VOTED OFF MI AFF’ mi look pan him difrant!!! Waa read bad psalm pan di guy SKATTA KNOW WEH FI DU MAN

2. Mi nuh know nuttn bout obea suh mi cyaa seh yae r nae but mi nuh hear nuh talent from moshan not even a likkle teenie bit

3. moshan a bad artist u song a mash up road yputh jealous out money mi a look riddim if u wnt use jealous mi ever a sing it to mi gal

4. Not one talented artist deh round a downsound from long time moshan never do a sensible song all specialist a did waste artist a long time me tell Joe stop pay them cause them nah go bust which artist a jamaica in a one camp a get paid weekly like a work them ago just sit down a studio and not even a voice sensible song everything jamaican people talk bout obeah but the truth is him no good.

5. A pure negative people deh boh all a unuh lowe and hop off a moshan tpc skatta a big imposta him a obeah moshan fi true i believe and who the fuq is wadup ttelling a man to stop pay his workers a wah dis wonder if a dude deh str88!!! Wonder if him r she related to sense all di dutty gyal weh a talk boh moshan no do one song listen up uniform and decompose body bitch moshan neva do a song fi yuh that’s why you don’t see one sensible song he sing listen n look into what he sings and u will see reality and sense a you skatta fi bbc obeah using a John crow and 8 candles place one on your rass tongue fi stop chat shit big up yuh self yah moshee boo

1. ” a you skatta fi bbc obeah using a John crow and 8 candles place one on your rass tongue fi stop chat shit”

:hammer