DI IN THING

IMG_4906

Met the Greenwich farm gal dem bold with them same sex life bad outta closet true dem love likes woman buy them out tafevia nuh you seh you strictly dickly tafevia u sickly you round robin flop you use to shot man you never do a better ting cause mon from all bout use to f**k u and hide u !

0 thoughts on “DI IN THING

1. Not shocked one bit.

Unno nuh hear di Bible seh seven women will be begging one man fi meck dem wives. Look how di young bwoy dem a dead off. Look pan di amount a men wah jump di fence and nah look pon ooman again. Not to mention di pool of eligible men deze days is summen else, pants sagging, weed a smoke 24/7, mawk up mawk up all ova, and some a play both teams pon di downlow..laaks mi sorry fi who looking.

What unno expect going to happen in di long run? Pray fi nuh live fi see those days, is eeda nuff women will have to look in diverse places fi find a man all some man from strange cultures and religions, willing fi share, or dem going to turn to themselves fi comfort and affection. Wi in perilous times