BERRY DEM SEH YUH WAS A TEEF

BERRY1

BERRY2
Ah long time dem gal yah ah live nasty and criminal and ah gwan like dem have supmn inna life other than man problem,court date,and std. Si dutty strawberry case yah from 2012 when she get ketch pon one ah har many klutching spree. Way ah CT di shape bad gal gone fi go thief. Who the hell is excited about a high school diploma?Dumb ghetto Bronx dancehall bitches,that’s who. As fi battyman Murdock, don’t even get mi started pon him.

0 thoughts on “BERRY DEM SEH YUH WAS A TEEF

1. Met I saw that he/she went missing I see his/her gremlins saying “I miss her” but true me slow more time me did think seh it gone under the knife fi a new summer body! See it deh.. Jail it gone! SMH

Can bet as it come out it ago deh pon the SAAAAAAAAAAAAAAAME f**kry!

Lock di whole ah dem up!

2. it was a big secret cause he/she use to thief a sell all a bronx,but they need to realise no holds bar when it comes to jail they need to find jobs…

1. @ MET speaking of Lisa Hype…no sah something nuh right at all…ppl keep on a ask ar if she expecting. Lisa more time looks unhappy and physically she just look burnt out. AND no I am not hating I am stating what I have observed..dem say she bruk and a bounce round..When she say Slim called her a crackhead mi say 2 miself but afta anno lie! She looks horrible man.

3. But dem gal yah a petty thief man. If me nah get 4 grand cash offa road weh mi a thief fah. After all my years a butta I never hear people a thief and get less than a grand :hoax

4. Met a long time berry a thief from the day r muma push r out till now….she even got lock up wah day wid jackie gold star daughter……whole a the man mascot dem a thief…the baby dem party a next week so judge how she a shell down the store dem lmfaooo