CRADLE ROBBA NOW HEADING TO CHILD SUPPORT COURT

Met this is robbas Fren sade this is her baby daddy the Indian the 19 year old who she breed for they said he love the baby but that’s about it. naw give the baby nothing now she about to put him on child support the older lady, his mom she hate shady like like a dose a poison no sah Sade been with this boy before he was old enough the mother should press charges

a1

a2

a3a4

a6

a8

0 thoughts on “CRADLE ROBBA NOW HEADING TO CHILD SUPPORT COURT

1. YOU CAN’T BREED FOR A CHILD AND EXPECT MUCH NOW A DAYS YOU CAN’T EVEN EXCEPT MUCH FROM GROWN MAN WHO WORK WOMEN NEED TO UNDERSTAND THEMSELVES IF DI MAN NEVER HAVE NOTHING BEFORE YOU BREED YUH TINK MIRACLE AGUH HAPPEN AFTER AND IF SHE WAS WITH THIS YOUNG MAN PRIOR TO HIM ATTAINING ADULTHOOD SHE WICKED TO HAR SELF.

2. Met I use to see this boy everyday he use to mess around with a girl in my building haven’t seen him in a wild tho look like the broke up

3. Nooo, Mi seh dis shape bad gal always a chat like har life so rass happy n ova deh a play child molesta role, she act like everybody wen want har,little brother. Gal go get a education n mind u dam child,n stop waste u time bout child support from a dam child. Big fat Sade u look stink n unhappy for di longest n stop walk INA people shadow n find ur own.

1. Mi Say! And the teeth out fi jump out of his mouth! These days people will do anything for a baby with curtly hair

4. @ OHH WELP! – I agree with you a 100 percent.

1st off if this women was with the young man way before he was a legal age she should not complain that he is not taking care of the baby she was taking care of him and now she is mad that his not taking care of the child. Does he work?? Some of these older women need to evaulate themselves because having a man you have to take care of is not a good look… Look someone your age and stop take care a man that can’t help you.

5. GOOD AFTERNOON MET AND METTERS

SADE YOU SHOULD HAVE WALKED A DIFFERENT ROAD, YOU WALKED RIGHT INNA YUH AUNTIE SAMBA FOOT STEP, YOU ACTING JUST LIKE HER. WHY YOU COULDN’T FOLLOW YOUR SISTER SPUGGY? YUH NUH SEE SPUGGY NUH CHAT TO PEOPLE. YUH MADDA VINNETT HEART MUSS A HURT HAR. ONE THING YUH MADDA NEVA GI PEOPLE NUTTIN FI CHAT BOUT HAR. YUH COME FRAM CLEAN NICE PEOPLE, WHY YUH COME SUH? A WHEY YUH A RUN DUNG SO. SADE IN MY TAMAR BRAXTON VOICE “GET YO LIFE” GET IT REAL QUICK.

ONE THING I NEVER UNDERSTAND ABOUT THESE YOUNG GIRLS IF YUH SEE DEM A ROAD YUH WOULD THINK SEY DEM COME FRAM DUTTY PEOPLE, AND WHEN YUH GET DOWN INNA DEM FILE A NICE FAMILY DEM COME FROM.

6. Well no go find out and is This is a grown man!!!! False stroy false ! And if unno did know that this baby don’t need no child support cause her mother come from decent good people unno stink like shit I hope every body fi unno ah doctor and lawyer all waste ah time bitch you insecure and sad that’s why you hiding behind jmg ah talk bout this nice fluffy confident girl . Bad mind is like cancer you will die slow sade big up your self from ninny and pink days you always look good

7. Gal look like the big blue . Drum dem between u leg den black like need one a dem old time wire brush with Detol .and some Ajax ewwwww fluffy lmOoooooooooo scrub scrub scrub awayyyyyyyyyy

8. It bun me cause every post unno post unno bring this baby in ah unno argument and if she fi bring up go ah Court ah wah nuff ah unno don’t have noooooo baby father fi bring ah court nuff ah unno son ah battty man and unno daughter ah f**k and suck cocky or pussy .. Unno need fi watch unno Pinckney and low the people dem. some ah unno granny ah whore who catch man ah sea and all bout

Truth hurt so hard baby come by fi people ah pay man fi breed dem how much you pay ?? Or yuh a mule?

9. Stfu,y u mad is this u big fat Sade, u don’t luk good, a nuh everything fat people Fi wear, Fi one, cover up u fat cah u nuh look good, n have di most Fi seh, bout people look in di mirror bitch,him soon gone now, DAT u Fi know, if u were a ambitious women, u wouldn’t deh n breed from no Pitney, n a one child run di likile boi n go mind u one Pitney,I hate to dee a women run man down Fi child support who don’t already have shit, n it only one child, if u had ambition u wud have got this on ur own, girl bye n find some new friends hunny,n show how a real ambitious women do their thang