TANYA STEPHENS ON GAY MARRIAGE RULING IN US

Very good Ms. Stephens but it funny how the gays more like hardcore dancehall music when dem a banton and suh…Is Beenie and Kartel dem play so maybe yuh need fi switch up so dem can use up yuh music now…Because yuh really want di best fi dem :nerd

tanyastephens

0 thoughts on “TANYA STEPHENS ON GAY MARRIAGE RULING IN US

1. she ah sadamite thats why! these ppl are SICK! and to all the ppl thats with this madness, i feel sorry fi unnu to. the end of days is near and this is nothing compare to what the bible tells us will happen! kmfrct

2. Mi nuh understand how Jamaicans dem a such a set a hippocrite….dem have one of the longest serving gay Prime Minister in the whole world…weh dem vote for over and over and over…now dem have several fish inna the ruling party…and dem just a run behind dem.

Licky licky Jamaicans willing to sell out to gay and lesbian fi election spoils and a behave like dem righteous. And have a nerve a criticise the US.

3. So how come da dohtty tongue gyal ya noh brave enough fe talk bout classism and, racism? A soh mi know seh a nuff mentally ill people a walk roun inna clean clothes. People please duh uhnuh research, homosexuality is a mental disease in real life. Bitch yuh need fe talk bout de teenagers and, de elderly weh a get kill day in, day out.

4. I AM DISGUSTED FROM BEGINNING TO END. DIS GYAL NO BELIEVE INNA THE WORD OF GOD. AMERICA IS THE GREAT HARLOT BABYLON. AND ALL WHO FOLLOW HER SHALL PERISH.

5. Tanya Stephens a suck pussy now…yuh turn from the ways of Jah my girl…materialistic tings means more to yuh than the words of JAH. Yuh haffe suck up, suck out and lick out battyhole my girl fe mek sure your support did deh….well shame on yuh Tanya..mi sure yuh muma neva grow yuh fe licky licky so.

6. Tanya a suck pussy now…She turn from the ways of JAH fe follow some likkle sadamite and batty bwoy because she look support or what?Mi sure yuh Muma neva grow yuh fe licky licky so dat yuh haffe a suck up, suck out and lick out Tanya.

7. I AS A TANYA FAN UNTIL TODAY LOVE YOUR MUSIC BUT Y CAN YOUR GAY LIFESTYLE PRODUCE A CHILD ,Y DOES THESE PPL PUSHING THEIR LIFE STYLE ON US TAKE FOR INSTANCE CANADA PRIDE IS ON THIER BIRTHDAY NORMAL PPL CANT GO DOWNTOWN WITHOUT SEEN OR RUBBING UP THESE PPL IT NOT RIGHT IF U VIEW YOUR OPINION ON GAY YOU ARE WRONG BUT THEY CAN CALL US ANY SLAVE NAME AND GET AWAY WITH THIS LIKE NOTHING JAMAICAN PLEASE DONT ACCEPT THIS AND TO OBAMA IM SORRY THAT THIS HAPPEN IN YOUR TIME IN THE OFFICE HISTORY WILL NOT FORGIVE YOU BUT I WILL IT NOT YOUR FAULT.