AH HOW DEM CAN WAR OVA COCKY SUH?

0 thoughts on “AH HOW DEM CAN WAR OVA COCKY SUH?

1. A that boy them a war over ? Kmt
    No have nothing to do. All the one ayanna se wid her old self inna the lil young gyal argument and who walk and hide and f**k like she. Waste bitches . Ayanna shut the f up Bcz U are a private whore . From la to eng to ja

2. Sabrina and James a mad Davi till she affi run go country go hide. The person who screenshot this never do it good. Davi is James ex and she mek Aidonia gyal kim and the make up gyal trish a boost her up the Trisha she is a dam internet bad gyal mawga like thread.
    I agree with Sabrina, she Davi need fi go get a dam job and let it the F go now man, no more James for you to leech on. You can tell the girl a mad yuh so please gwaan wid the foolishness cah yuh only have shape and that is about it. yuh still ugly as yuh attitude gwaan go try build yuh brand the effect cah it nah connect a rass. Gwaan back a Spoilas and better yet stop chat Nadine cah a you left the store wuk weh yuh use to hype like a fi yuh own.

3. Di two a dem was fren dem nuh have a ting a hurt dem …. dem a argue ova James weh luk retarded n fool fool … from James n Davia leff she luk pop dung ntn naah gwaan fi har she juss luv hype … Sabrina yuh need fi guh find a nice likkle man settle down wid mi naah feel u n James at all

4. James big up . Run weh the waste bitch Davia yes don’t know what u were doing with her after Dino , Chris Dymond and a bag a other man use her and refuse her . She need fi go back a school first she walk ina Javana shadow and make Nadine dem boots her up now she a walk ina Donia baby mother shadow . She is nuttn but a non progressive follower .