BLACK FOOT ON THE LOOSE

0 thoughts on “BLACK FOOT ON THE LOOSE

1. Curious to know what kind of men these multi-colored women attract. Is it only dancehall men that are okay with it or other men who are equally bleached out?
    I ask because not only is it grossly unattractive but it also screams mental illness to me.

2. when man horny dem f**k anything bleach out face, monkey face, scar up face, so when a gal bleach it dont matter to a man.

3. But she’s a good lookin girl she just need to watch you tube and lab how to apply make up. ..and stop bleaching or bleach the whole body

4. Who post this don’t have no rass life..y u mad, uno need fi stop hate and badmine ppl dutty nasty dog shit uno

5. Uno know sey nuff a unu wey a talk bout Jojo need fi go look wuk,mi no trow wud pon bitch or put up gal pic mi confront gal tr8888888 up, no man Jojo a gi u heart attack? Wooooooiee Jojo at dem Eva hot neva flop,nuff a uno a watch out Jojo good good and man a reverse uno poop back Ina uno batty cause uno pussy no have no grippings,chunk Tru u mumma bombo hole and splash up tr8888888888