SENDER MEL’S PRETTY THOUGH -_0

Image-1-Optimized

MELLY2UGLY CLEAR THE AIR FI WE 2

BIG FACE MELLISSA WEH NEVA LOOK GOOD YET..AH BREED YUH AH BREED AGAIN?? AH WHICH NUMBER THIS? OO TRUE YOU COULDNT EVEN KEEP COUNT DI AMOUNT OF BELLY YUH DASH WEH FI JIGGA N THE PHILLY MEN , ALL EVEN THE OTHER DAY AND U BREED BACK SO QUICK? CLEAR THE AIR FI WE PLEASE!! YUH NEED FI STOP IT AND STOP BEG N F**K DOWN THE PEOPLE DEM MON,SAD U CNT FIND ONE FI YOUSELF , YOUR SAD ALL EVEN AFTER YUH STOP KOCH WID DI PEOPLE DEM DI MON STILL NEVA WAN YUH INNA YUH EMPTY SMALL APARTMENT LMAO AFTER ALL THE F**K, SUCK, 3SOME WEH U GIVE HIM U TINK PICKNEY COULDA HOLD HIM? AH TRU UR 2 FREIND DEM WEH U CNT STOP CHAT N SAY HOW DEM BABYFATHER AH DOG OUT DI GYAL AND SHE STUPID FI BREED FI MON WEH HAVE HAVE OOMAN AH JERSEY MI CYAN MANAGE N NOW LOOK AT U WOYYY SO ITS THIS JIGGA OR THE LIKKLE BWOY WEH U PUT UP ABT MCM, WONDA WHO MON DAT U GO THROW PON YUH PAGE, DI LIKKLE BWOY ALL EVEN LOOK SHAKKY SO MI NAH WATCH DA BUT AH MUST SOMEBODY MON YUH BREED FI AGAIN LOL ALL DEM MEN U SLEEP N BREED FOR HOPE U AGUH BRING THIS ONE YA! BUT YES CLEAR THE AIR BIGFACE MELLY2UGLY!

0 thoughts on “SENDER MEL’S PRETTY THOUGH -_0

1. Don’t know har but… Gyal pretty like…

Sender at least give credit where it is due.. yuh too wicked

2. I know her and I am not the sender mell no ugly but her character DUTTY everything the sender say a true except for the ugly part sender you too bad give credit where credit is due

3. Bouy jigga never wife it so she have to turn to a young boy, she always dress like a whore and all the things them she do fi hold jigga him just never want her so I guess she did have to pick up a litte boy. Plus when Mi used to see her in dancehall she used to look like a afican at least she put on some bleaching cream cause she did black and have a big head. she pick up hype man and went back to the bottom

4. Jigga a carry the whole if the pool party money gone splurge a ATI. Sorry fi Melissa Shauna Tracey Kimono unu get f**k duck and left fi summa.I guess no Hawaii this year Shauna

5. A no mellytoocute again the gal get fiesty now she find a man that she can finally put on social media because everyone except mell know say gigga never want you

6. Like really? Who can really say anyone dress like a whore? every me know except Musclekat (infamous bajan prostitute ) wear clothes while on the beat.

7. @ 9:19 STFU. All the above mentioned names (except fa Shauna)not looking at Jigga. Is u and she alone a look at him. They’ve all moved on. I suggest u do the same as well.

1. Kimone havent moved on. Jigga hangs with her bro DOnte so she utilze the momemts to stand in his surrounding when out in parties. lmaao.. Check out Twin White Party. Perfect example.

8. Mell and the same friends them that was mentioned up top all a them hate each other ozuma don’t like mell and mell don’t like ozuma them chat each other like dog with friends like those you don’t need enemy

9. @Germs 10:18am. Yes we know the rest of dem move on because Tracey ah f**k Rodger now AKA Young Fudge, that’s all Tracey ah do hide n f**k with her sneaky self SMFH

1. So Shauna neva juss jump from young Fudge to Jigga? Wait deh.. Tracey do you consider this the ultimate payback or switching buddie wid you mate? no sah recycling Philly style.

2. Well she a share di cocky. Cuz me no him still f**k Fame bbymother and one next ooman. Whoring Tracey a just one in line….
      #factz

10. Wait!! Jigga still ah f–k ha diseased hole tho dem man ya too nasty n yea Di bleachin ah gwan fi her she jjust need rub up them big fat foot deh she use to be black thank God for bleachin

11. Mell clean up your life me hear say a you a take care of the baby boy up top that you f**king your own friends them a talk

12. I seen Melissa Several times in person without makeup she is ugly. She start follow the friend that has three kids and start bleaching. The two of dem chat dem one another. The friend and her sister talk about Melissa to their fat brown friend that live in Queens and say how she always with people man and the people man is not leaving their woman for her they say she looks a hot mess and how makeup really help her they even said on more than one occasion she has a bad odor. Melissa talk about the friend with three kids and say how she have three kids and three baby daddy and none of the baby daddies don’t want her. She say the girl nasty she run go party after she had a baby and that she stayed very bad at jigga pool party and how her breast was leaking, She run breed for hustler that is younger than her and he was MIA most of her pregnancy he came around a week before the baby shower then gone again to Miami with his other woman and that she’s a worthless mother she always leave the boys to fend for themselves and how she glad fi move out from di annoying mumma come up from Jamaica and how all di girl do ah sleep and don’t like fi clean

13. Melissa walk and tek people man like dog a so she go a newyork and tek the people them man and the gal affi show her to back the f**k up

14. But met! A really the little African girl man she tek because a the other day the young boy and afican girl inna philly party. A must true the two sister them breed she go follow because the young boy and afican girl did just inna party

15. The man never want twixx either a bare mine she dida mine him to that same African gyal she mad cause the man left har ugly shape bad ass she straight like stick.

1. @345 melly2ugly r feistymel whaeva u wan name stop call up the people dem name the gyal don’t shape bad she just skinny but she can gwan mi c her nuff wud her dutty friend tanise dem u just wan call up people name gwan tek a seat ya man

2. @345 melly2ugly feistymell whicheva u wan name ah u drop da one ya, its too obvious so stop hate pon her, yes she skinny like but she dont shape bad she can gwaan nuff time me c ha wud dutty tanise dem yu dun ah fuk de mon so tek the fuk suk n gwan

16. sender why don’t you just cut a long story short and tell us which one of the man you so upset about? let me guess, is it Jigga? you sound very bitter, I hope you get the help you need from a qualified therapist.

17. we all know jigga only use melissa for clothes and money. that boy is a user, all he does is sweet talk every woman him deh wid fi sweets.

18. HAHAAA UNO WICKED THO COME RUIN MELLY DONT CUTE LIKKLE SECRET NOW JIGGA AFFI TELL HA GET A NEXT ABORTION WEN SHE JUST DASH WEH ONE OTER DAY, DI LIKKKLE BOY NOW KNOW HER SCRET WHORING LIFE LOL IT STICKY PON DEM !!!!HIM PROBABLY STICK AROUND FI GET MINE SAMEWAY !!!!!!

19. she did a take a yute name whispa and whispa did have him girl from long time wah mussi name reefa or rifa and him still never lef ar fi mel.

20. All dem people just mad cuz mel too cute fi dem. She come yah and Caan get any man she want..she cute.shape good.she no need fi min man.man min har.and she take bull from nobody..so whoever post dis a hater..uno caan take de competition mel a ge uno.if u no have hatas u no cute, only cute people get hatas..haaa haaa..uno com outta, people business and go find God

21. Mel dnt take nobody man.a de dem want har..a dem a run har down..you no see how she pretty and shape good goo wey..nobody no wan uno das why uno mad and lie pon har tell man dem fi stop chase har abayyyyyyy!!!!!

22. Unnuh leave Burgs outta unnuh bloodclaat argument. Him f*kout all a who him wah f**kout a lef dem whola unnuh. Di man deh pan a different path. Skettles low di man cocky. Him have and a f**k who him want! BYE BITCHES!!! U MAD OR NAH???!!