WHEN A BATTEYMAN KNOW YUH BUSINESS HIM A GO ROLL IT OUT AND YUH A GUH SORRY

0 thoughts on “WHEN A BATTEYMAN KNOW YUH BUSINESS HIM A GO ROLL IT OUT AND YUH A GUH SORRY

1. Him neva jus say “dis-shape-tid” and “wall drove” _____________________ mi noseeeeeee. Shani mawnin. Mattheron and Raga a fukkry compare to dis yah tracing. Dwlll

2. At least someone from di choir finally admit seh it r shitup…
    on a different note …mi seh di “dis shapetidd” had me ROFL to baxide..dat a mi new word fi now…Haffel breddah move over..someone tooks u spotloit..and am not being buyas..no sar not buyas at “haoll” :ngakak :ngakak :ngakak

3. I did not even last 30 secs. His face is just as ugly as his voice and words. I feel for the mother who has to look upon that as what she has created and gifted to the earth..yikes!

4. If a mi like moya and di dis one mi drop dis argument just fi do sake a be di Bigga person cause mi stay behind mi phone screen an see say yuh bad aready cause a only bad star88 ppl really start war wid batty man especially one weh know so much a yuh business yuh brave still cause anything weh a tek the same sex something wrong so mi woulda fraid