No man but look who a keep funereal
Fi ppl please dutty meisha prapaa go keep it for yourself dwfl your baby daddy move out now Di game over cut ina face gal a who ppl a look down n now you shame shame shame yuh piss up Di old man bed
IN ALL HONESTY THIS IS NOT NICE BUT FROM WHAT IVE BEEN READING AND TO MY UNDERSTANDING THIS NAVISHA GIRL IS THE TROUBLE THIS PROBLEM GOING ON IS BETWEEN THE TWO BABYMOTHERS NOT YOU THE FAMILY NEED TO STEP A SIDE WHEN IT COMES TO PROBLEMS LIKE THIS I HAD SOMETHING LIKE THIS GOING ON FEW YEARS BACK .I JUST THINK IF YOUR THE FAMILY MEMBER YOU REALLY DONT HAVE TO LIKE HER BUT JUST LET PEACE BE STILL ALL THIS BACK AND FORT IS NOT NICE AT ALL .
A karn stinkin pussy cut Ina face meisha prapaa from Florida a bury ppl,she bin dead n bury long time,dirty suck cacki meisha u baby daddy tell me say Im wish him never breed u,meisha wid d 5 baby daddy go bury u flap self…..
Dutty Meisha u f**k 4 a Andrew fren so how u a talk bout Navisha tek 3 man in a Dancehall. Suck hood gal memba u 2 baby daddy dem a best fren. U a hate Pon d nice petite young gal cause she look better than u. Slut u blind to d man baby mother cause u no in a har class a d gal say pussy fi ave Principle who no f**k u a NY or Florida a who no born yet wid u rev out hole
Look who a talk bout Ppl f**k 3 man in a dance hall when u clean up d whole a NY & Florida who no f**k u a who no born yet. U 2 last baby father dem a best fren & u f**k 4 a Andrew fren. U hate d Likkle gal cause she look better than u bout dolly Body show d crowd u crooked breast Nipple weh u do a d flea market surgeon. Peggy ave u head busy like Highway 95 dead dog. U should a bury u BC self cause u a 1 walking dead. U mouth stink like pit every time u a talk a bare shit cum out a u batty breath mouth
A crawny body meisha dis a try kill off smaddy,she fi memba say di obeah soon run out weh she put pon har man.she cuss di man say him ugly n she noh wah him a jus di money she wah.di time she a tek a was pon di andrew family n next bbymada she fi go sort out har jigsaw body weh still need fixin…cuz all u a fix u stil noh look go….
Some ppl just wasnt raised right no brain no heart no morals miserable hateful etc just EVIL all over DICK DICK DICK and the prally gone go f**k many more pussy! No matter how gutta a person is i would neva wish death pon nobody! It just isnt worth the trouble that follows u and that would be KARMA watch yaself SENDERRRrrrrr :nerd
No man but look who a keep funereal
Fi ppl please dutty meisha prapaa go keep it for yourself dwfl your baby daddy move out now Di game over cut ina face gal a who ppl a look down n now you shame shame shame yuh piss up Di old man bed
IN ALL HONESTY THIS IS NOT NICE BUT FROM WHAT IVE BEEN READING AND TO MY UNDERSTANDING THIS NAVISHA GIRL IS THE TROUBLE THIS PROBLEM GOING ON IS BETWEEN THE TWO BABYMOTHERS NOT YOU THE FAMILY NEED TO STEP A SIDE WHEN IT COMES TO PROBLEMS LIKE THIS I HAD SOMETHING LIKE THIS GOING ON FEW YEARS BACK .I JUST THINK IF YOUR THE FAMILY MEMBER YOU REALLY DONT HAVE TO LIKE HER BUT JUST LET PEACE BE STILL ALL THIS BACK AND FORT IS NOT NICE AT ALL .
“Feeling heartbroken” More like u need u meds n a dictionary my girl, Met me tired a dem low life ya a murder d english language. Morning Met
A karn stinkin pussy cut Ina face meisha prapaa from Florida a bury ppl,she bin dead n bury long time,dirty suck cacki meisha u baby daddy tell me say Im wish him never breed u,meisha wid d 5 baby daddy go bury u flap self…..
meisha you are a low life disgrace for this one, not cute at all
Dutty Meisha u f**k 4 a Andrew fren so how u a talk bout Navisha tek 3 man in a Dancehall. Suck hood gal memba u 2 baby daddy dem a best fren. U a hate Pon d nice petite young gal cause she look better than u. Slut u blind to d man baby mother cause u no in a har class a d gal say pussy fi ave Principle who no f**k u a NY or Florida a who no born yet wid u rev out hole
Look who a talk bout Ppl f**k 3 man in a dance hall when u clean up d whole a NY & Florida who no f**k u a who no born yet. U 2 last baby father dem a best fren & u f**k 4 a Andrew fren. U hate d Likkle gal cause she look better than u bout dolly Body show d crowd u crooked breast Nipple weh u do a d flea market surgeon. Peggy ave u head busy like Highway 95 dead dog. U should a bury u BC self cause u a 1 walking dead. U mouth stink like pit every time u a talk a bare shit cum out a u batty breath mouth
A crawny body meisha dis a try kill off smaddy,she fi memba say di obeah soon run out weh she put pon har man.she cuss di man say him ugly n she noh wah him a jus di money she wah.di time she a tek a was pon di andrew family n next bbymada she fi go sort out har jigsaw body weh still need fixin…cuz all u a fix u stil noh look go….
So a which part inna Marsha face cut deh? Mi go faas po har page n mi dont see any cut.
Dem hype people ya cant behave dem self?
Some ppl just wasnt raised right no brain no heart no morals miserable hateful etc just EVIL all over DICK DICK DICK and the prally gone go f**k many more pussy! No matter how gutta a person is i would neva wish death pon nobody! It just isnt worth the trouble that follows u and that would be KARMA watch yaself SENDERRRrrrrr :nerd
A meisha this weh use to live a payneland wid har baby father weh name muffy weh cut har inna har face lol girl have several seats