SUSHANNA I THOUGHT YOU WERE THE LOVE OF BALDHEAD’S LIFE?

0 thoughts on “SUSHANNA I THOUGHT YOU WERE THE LOVE OF BALDHEAD’S LIFE?

1. Shushanna is one mad head gyal… Regualr she cuss him out dog rotten and di man tek the cussing and lap him tail between him leg dem and find him way right back inna Shushanna bed… Ah so fi dem relationship work… She dun him in the blink of an eye… Ballhead look like him addicted to the abuse cause him refuse fi tek har on more time

2. Why can’t these people handle their personal business privately?
    This is very disgraceful.
    She doesn’t even realize that this makes her look worst than her description of him..
    Embarrassing yourself self and not even knowing it.

3. You can tell a old dog when you see one. Which real woman would go on social media with this about their child’s father. Girl whatever you and the man dealing with is between you and him not the whole media. You will be the same one later post pictures of this “battyman” and what will that make you?

4. Shuhshanna use to laught when him do him son a jamaica so. Seet ya now anyway a suh she class baldhead style him stab him give him one lung up diss him baldhead alone mind dem when you deh a ja il for your thiefing self. Have some class old zar and baldhead take care of your kids.

5. In all honesty I don’t think her post is about him taking care of the kids because that man minds his children. He’s a good father.. Nothing more than she find out about one of his many side chicks and it iggy har. DWL! ballhead is always out partying.. nothing new… If him ah nyam front.. him ah nyam fi yuh one so stop try out the man.. you sound foolish!

Like I said.. Shush head nuh screw on good from long long time.. She nuh tek talking no day no time

6. so shushanna , you admittedly f**k batty man , mek him push him shit up dick in you and give you pickney …. you is a DUMB ASS BROAD …another ghetto rat bitch that have pickney wid losers. I dont understand these ghetto females havin kids out of wedlock .

this is why you need fi date , marry and then have pickney, bcuz you will get to know the person before you make mistakes and breed with them. now you STUCK like another bitch , the cycle continues . and since you want to take your dirty laundry to social media, then you will hear all the backlash etc.. you have no one to blame BUT yourself for your situation , your entire situation.

1. To be fair… They’ve been together for over a decade.. That’s her first child’s father… So the dating argument dead right desso.. they know each other like a book and Ballhead know seh a regular cussing this so this won’t even make it bat ah lash

7. Good Morning Met,Metters,Peepers nd Others…

den if u him ooman a call him “battyman”wat dat makes you?!?!?

8. That bitch just mad the man nah look Pon r like all these other baby mother for one thing I know that man takes care of his kids she’s just seeking attention, tuff face gal go look a job n help the man half way parenting Dnt work one way, if a you alone them dead cause everything u do for them is for the help kmft who mine dem n tek care of them when ur careless ass go theif pant n get catch? Yah act like yuh Pon down money inna the man pocket when yuh da a jail who pay lawyer fi yuh? A swear this ole zar really be playing her self

1. Thank you! Ballhead held her down to the very last day she spent in jail.. His son was short of nothing when Shish deh prison…. Look like the theifing naw gwan with nothing so she wah come style the man.. All the same I blame him cause ah years she ah gwan suh

9. Big up you dam self bald head, she want too f**king much, is a Celine bag she wants, some woman will never be satisfy….look at the baby shower a she alone keep that….bitch get a f**king job…

10. shushanna too f**king careless and lie, she claim say she don’t want Kirk, so when she a iron out her dirty laundry is she alone look bad, everyone that knows them, know him goes above and beyond for this mad gal, no one is on her side with this foolishness, we wish him really get tired of Her she too terrible and disgusting did it, Tevone love and adore Baldhead I can’t say him feel the same about him mother, poor pickney tired to see her a run dung him father with her butcher knife, enough is enough with you and your ratchet behavior, a dance you want guh, so you feel like when u mek u big scandal you aguh get more money. Dam ungrateful bitch, all jail him gun fi you, don’t forget all he has done for you when u a hpye up uself. Batty gal.

11. Mek shushanna move r duty blootclatt a money the gal a look fi go buy Celine bag and shoes and wah live like r frens UNGREATFULL BITCHES how much time u lock up and me know him find money fi come get yuh thiefing nasty Rass,from yuh come out a jail u a brag bout baldhead and a fight off the likkle girl dem(UNU MEMBA WHEN SHE WAR THAT BARBIE GIRL AND SHE DID WAH WAR SKAY TO) U NEVA know he was a piece a shit dem times? U and him had a son so if him so worthless y u had another 1 and then come pon social media a try bring down the man, u claim that was the love of ur life bitch so deal with it now …

12. All std shushanna f**k pan baldhead and bring come gi him. She stab him up regularly this croses gal is miserable and sick stomach you just come from prison dike act better you nuh learn say thieving mixup and trouble nuh worth it. Dem say baldhead say she too red eye That old careless zar a hope him wake up this time and just tek care of him youth them shushanna is a careless ratchet low class lowlife bum bitch who is miserable and always seeking attention a jay icon and apply she jealous of and want tun baldhead like. It will never happen so wake up man looking shushanna always in someone else life and your spoil. It look like baldhead gone frig pan you again. Likewise you always do it to him too. Man gal we tired a you tek whay you self me a beg you nuh mek you name call for a year nuh bother with nuh attention seeking mixup thiefing lying fighting. For a year

13. This bitch always in a mess. Welfare a mind the kids or me would a tell you tek him to court then. And kirk babymother a jamaica say kirk is a fake name a donavan baldhead name. Shushanna you use to get mad when kirk talk to him son diamond see it ya now pan you careful whay you sow. Calling baldhead please yo mind all you kids the streets have it to say shushanna favor olive and you favor popeyes and them tired of your croses careless tuff low class low life mixup miserable man looking gal shushanna

14. I clearly see this has nothing to do with supporting his kids. reading her status she is clearly telling why she mad its because of another women you heard about,and do to his actions towards you lately you know its true. He’s obivously sleeping out cause you stated that he doesn’t call and check on the kids.Putting him on blast like this is pushing him into some else’s arms sweetie.

15. tuff blootclatt manshanna!!!! ur not vex that he not doing anything for the kids ur vex cause u aint getting the money to live like snapple!

16. Balhead never want shushanna dem say a him babymother a jamaica camille him love them say him say a through him fraid a shushanna cause dem say she always threathen to kill him and she give him one lungs before whay him admitted a hospital for a week and stab him up numerous times. So maybe him fraid for true what a sad case him f**k pan her alotshe f**k pan it alot them botha clowns
    She clearly mad about somthing thou. Cause she all a call him battyman and say himgo dance to watch gal. So. Adding it up baldhead have a gal whay him a watch but shushanna know baldhead nuh have a job maybe drug money slow police must a deh a brig nuff lol Baldhead come talk your side of the story. Why you nah mind your kids. Do you have a new gal or why you afraid of crosses careless shushanna

17. Bald head never wanted manshanna! She need to talk the reason y she a fun this man cause when she go thief other day when she just have baby that man was up and down for that baby,MANSHANNA UR NOT GONNA THE THE HYPE WITH TAPPLE CAUSE ALL U AGO DO IS THIEF AND GO BACK TO JAIL

18. Baldhead tired a har she worthless and mix up and careless love walk and fight and scandal all har modder hate har. She walk and scandal di man all ova Bronx about nah mind the kids and is true that’s why she did go start back theivin cause him mean bad Sashauna get put out cause bald head stop help har and she back shoplifting agin. A Happle and Kerry house she kit hong now with the kids cause Kerry talk that the house overcrowd and a 2 time now she put up Sashauna and har man drew don’t like it

19. Shushanna always a kotch a nuh now a long time this gal careless bad and dunce dibby dibby and ungrateful all she do is walk and mek trouble with people and chat people and her life nuh better she walk and tell lie and disgrace everybody. She wicked lie miserable and love mix up people

1. KOTCH REALLY?????? So whey di Versace n dolce gabbana n fendi dem sleep dem KOTCH too no sahhhhhh a real life this no bredda

CHUET

20. Kerryann suppose to sad bad in her house The reason why paul range wife jus julia throw piss pon shushanna cause she did itch a de gal house and want fight the gal and her man tell her piss her rass. And shushanna chat jus julia and now she a friend her through she soon get dip she a friend the gal no gal couldnt piss me and me friend dem shushanna a idiot gal whay want prove a point in a badness to look hype. Through shenuh buk up pan the right gal yet to cool her

21. One gal can so careless if a did me just come out a prison fe such a long time me would go look work people would a barely buk up pan me esp the same set but no man royal shushanna alway a look hype with her crawny self. Gal stop trouble people stop mix up you muma shame a you you baby father shame a you. When you a go learn we know you head hard but my god man tek heed crosses gal you want live like apple redeye a go kill you satisfy with what you have. Dem say you gone back gone thief. No shame dog you. Dem say you a kotch a kerry jue shoes a mad you. Dont mek it mad you look pan the time him a go do for them

22. Seriously trish. U ain’t fooling nobody but uself. Bald head move mountains for his kids,all rob ppl things. What more u want? Anyway him fi find di bail money fi get u nasty worthless ass out. Di gal dem a hurt u head now.go si dung.

23. She redeye. She know from day one baldhead nuh have no money so how come she red eye apple and the icon so. Gal you always a kotch so baldhead clearly dont have it nir want you. Him rather party than rent Worthless careless duty gal shushanna. Bout you a wear 10,000 dress and Celine bag and nuh own a piss pan in america and a f**k suck and thief so and all a cheat then you grudge you friend dem and play snake pon dem. everybody know you a poppyshow but through them cant bother with you and you war to get caught up like you in a f**kery them know you dumb and want people go prison like you so them nuh bother with you nonsense them just tolerate you crosses gal go get a life. Snake devil shushanna. Work on the street some people say them wish dem never know you get a life. Bout you a look dancehall come back damm fool

24. Anuh wants a tongue make cow nuh talk, Shushanna I hope you read all the comments them everyone is disgusted by your stinking behavior, u think u was going to disgrace Kirk, guess the roll change the shame is on you, Velma don’t harbour at the new house, give her tough love , don’t allow her to run over you, you’re more gangster to she, and loyal friend to your friends, mek she face life cause she has no respect for herself and family.

25. At the rate shushanna trouble people i dont blame velma shushanna will mek velma get caught up back and velma us a nice person velma situation with
    having wicked evil daughter like shushanna you have to stay far. Shushanna mek trouble for no reason is either she miserable sad mad or sick One gal can sick stomach so with so much crosses left right and center no say she lie bad pan people she will mek people kill people she mix up thief red eye wicked duty gal shushanna learn a lesson man and do better

26. Sass crise…….sushanna plz go an plant a shame tree somewhere and dont come back a road till it blossom…..noooooo good decent man nah look pan dem….kirk nuh fraid him get di wrong stab one a dese days…..may god guh wid unno.