Two herring bone nastynes them . I wos no saint in Jamaica but walk & suck pussy never never . We date pure high roller & dons back in the 80s & 90s it hurt me fe see how them poor gal back home bend down loo real loo . And proud to say them suck pussy dutty B…. Them .
HAppy Sunday MET! a whe u get dem 2 germs ya fr?? So whe me waan know dem 2 germs ya suck pussy fi hair n clothes??? A wha work do dem?? Den suppose dem mouth n ole did good n dem a get house n land a whe dem would a do?? Likkle girl mek me tell unu stop sell unu self short unu no bad looking if unu waan b sadamite a fi unu bizniz dat but fi a brag n a boast say unu hair a do n change weekly just fuking lame, me use to do road n me get VISA n a HOUSE a wha unu no waan know how it feel to fi actually own somen??? DO BETTER YOUNG LADIES n AS I SAID ME NA JUDGE UNU ALTHOUGH ME CAAN CONDONE D SSADAMITE LIVITY
They doing all of that for hair and air condition. Do one of them even own piece of capture land or a lada. Sad bad Dont waste your young life and make aids catch you for foolishness. Praying for you ladies! Sincerely praying
I am sure I will never make this mistake in my life again and that is to date or even f**k a dunce bumbo klaat gyal.Are these people really the future of Jamaica?Mi always a hear people seh God soon come but mi sure him deh near.
So basically, they are bisexual prostitutes. They stay in hotels (with air conditioning) to provide their services in order to afford getting their hair done frequently.
:bingung :bingung :bingung
Two herring bone nastynes them . I wos no saint in Jamaica but walk & suck pussy never never . We date pure high roller & dons back in the 80s & 90s it hurt me fe see how them poor gal back home bend down loo real loo . And proud to say them suck pussy dutty B…. Them .
Post a link to the video please.
Mi like dem…dem nuh caaaare!
HAppy Sunday MET! a whe u get dem 2 germs ya fr?? So whe me waan know dem 2 germs ya suck pussy fi hair n clothes??? A wha work do dem?? Den suppose dem mouth n ole did good n dem a get house n land a whe dem would a do?? Likkle girl mek me tell unu stop sell unu self short unu no bad looking if unu waan b sadamite a fi unu bizniz dat but fi a brag n a boast say unu hair a do n change weekly just fuking lame, me use to do road n me get VISA n a HOUSE a wha unu no waan know how it feel to fi actually own somen??? DO BETTER YOUNG LADIES n AS I SAID ME NA JUDGE UNU ALTHOUGH ME CAAN CONDONE D SSADAMITE LIVITY
They doing all of that for hair and air condition. Do one of them even own piece of capture land or a lada. Sad bad Dont waste your young life and make aids catch you for foolishness. Praying for you ladies! Sincerely praying
Dem want some deep shampoo, nastiness dem :travel
I am sure I will never make this mistake in my life again and that is to date or even f**k a dunce bumbo klaat gyal.Are these people really the future of Jamaica?Mi always a hear people seh God soon come but mi sure him deh near.
Poor thing dem…. The kids need guidance
The end is near
Was it the brown one that teef flippa chain ????
no the dark skin one
str8 comedy :ngakak
So basically, they are bisexual prostitutes. They stay in hotels (with air conditioning) to provide their services in order to afford getting their hair done frequently.
Ok, then.