Met please put this wukliss gal Karen on blast she inna every party an don’t own a bed inna America she have 2 beautiful kids an me sorry fi dem they have been sleeping from one floor to the next they have never been in one school for a entire school year them change all 5 school before the year end its sad an I’m not exaggerating the gal wukliss bad if she left the kids wid somebody she don’t know to pick them up on time if she’s suppose to pick them up 8pm all 3am d gal just a reach fi them an them have school in the morning maybe when she see this she can wake up an smell the coffee an take care of her kids an lowe party alone an be a mother
Poor babies. Is she homeless or jobless?
If a me a babysitter she can’t take the kids pass certain hours. She would have fi come the next morning with dem school clothes and come tek dem go school.
Anybody a watch dem during the week and after work hours a encourage the night time slackness. If she have a job and a roof over har head then she need fi pay babysitter fi come stay with the kids so dem don’t have fi de a people yard all hours. Some gal can’t tame, but if good can be done for the kids then you do it.
:shakehand2
Met, the sender nah lie. Karen yuh careless from yuh live a kirk. Who tek everybody gun man, hype man all battyman weh u breed fah. Yuh come a farrin and married the man gone. How yuh find time fi live a dance a night time? You work, Karen go look a place fi yuh kids snd urself. Stop talk bout yuh pretty, how dat a work fi yuh?
Lawd god so karen nuh get her papers yet from she married the mad man pan linden avenue. ..come on man do better karen wonder if old bwoy pedro still a fuk her
Wukluss u not even feed u kids u live in a one basement of a year and a half in a party make u kids get hurt being home alone and cps almost take dem away me think u would a and str8 ten up everyday u put up pictures but u rich and hungry a kill u
I weep for this generation, before you did only have ah handful of wotless Mothers….. or di one dem weh did REALLY wotless did deh pon crack or something but NOW, half ah dem woman yah ah neglect dem pickney fi Instagram & FB ‘fame’!!!
God know me nuh remember it being THIS rampant….wotless mother did deh bout but most time ATLEAST granny was there to tek over & pick up di slack, so it never seem so bad but now? It seems worse to me….
A think it worst now cause the parents and the grandparents dem no far apart in age. Damn granny dem a all 35/40 :siul and still a do road, dem and dem daughters a compete or tek the same man or woman; and the fathers and grandfathers a tek the same woman or man 🙂
Crissy not so f**king hotsteppa a thru u did want Karen moving money fi do u flyer and shi tell u fi tek har off a de flyer,that’s why u mad and put har pon pink wall…de gal been get har place and living well comfortable…u a gwaan like u a goodas and u no stop f**k out dancehall man just fi get a ram dance…dats y u pickney pa no stop kick u like ball
Karen yuh too careless. You tek yuh likkke sister from from Jamaica in no time di likkke gal breed. Karen, yuh and Chrissy was friends and Keep party weh unu both stay bad inna. Yuh sleep out Chrissy floor, so weh cause the rift? Who fah floor yuh a wear out now? Yuh nuh have no place liad gal.
Good Day Met,Metters,Peepers nd Others….
Like how u get place Karen a hope u keep it nobody no f**k like u so u and Crissy a d same u don’t have no good friends r someone to tell u u no living right a hope this time u keep it and pay d rent so the landlord no put u out again cause u no like pay bills try go help u son fi read and spend time with u kids make sure them bathe and eat and f**k down dance hall /corner/nothing man y na give u nothing
This bitch Crissy, weh look like when u want to dodo and the dodo can’t come out. Bitch u is a fake friend. We all know its u who did this. Nuh u a f**k the selector and a hide. Then again it can be the bitch that u a suck out fi mine Yuh. Big pussy Maxine…. Huh u f**k Alex, not nice, natty grandspen, Chev Eva clean, razar, Shatta mice, hector nature boy, the man from the bx, bitch remember seh, u have to beg a man to f**k u, beg a man to call u, beg a man for his attention knowing him have him woman. Diahrrea mouth Maxine, walk up and f**k Maxine. U ugly. U very ugly. Go and fix ur teeth. Duty Crissy with ur retarded son, take good look at u. Who u live with? What have u accomplish in life. Do u have a car? Do u have a degree? Do u live on ur own? How much u make at ur job? Go and suck the sound man that is on ur flyer hoe
I HOPE IT AINT U KAREN COMMENTING @ 4:30PM, CAUSE U WOULD BE REALLY BRAZEN AND CLASSLESS..
UNNU LEAVE THE GIRL ALONE EVERYBODY GO THRU HARD TIMES,AS UNNU HEAR SOMEBODY GOING THRU HARD tIMES UNNU FEEL THE NEED TO JUMP AN PRANCE ON THE PERSON.. THIS SOUNDS LIKE A CLOSE FRIENDSHIP GONE BAD,THE SENDER IS STATING SPECIFIC AND PERSONAL DETAILS, I DONT THINK CRISSY WOULD GO AS AR AS AIRING KARENS PERSONAL LIFE ON PINK WALL BUT I DO THINK ITS SOMEONE THAT KNOWS THEM BOTH AND WANTS TO ADD GAS TO THE FIRE…..I THINK ITS THE ONE THAT HAS THE CHINESES LANTS NAME BUT ANY HOW,I THINK KAREN IS A NICE GIRL,WE ALL GO THRU LIVETY PROBLEM,WE ALL HAVE MARRIAGE FAILURES SOMETIMES,AND AS FAR AS HER KIDS I KNOW THEY ARE HER FIRST PRIORITY BECAUSE SHE ALWAYS TALK AboUT THEM AND THEY ARE ALWAYS CLEAN, FRIENDS ARE HARD TO FIND NOWADAYS KAREN BRUSH YOURSELF OFF YAH MI GHAL…
realest comment.
this a personal vendetta
Maxine how many man f**k u and duck u. No man a dancehall never own u up or claim u. U f**k dung half of dancehall. U name don’t innah di… Good book memba DAT. I can name over ten dancehall man that f**k u and duck u. Where is dave now?
Crissy u fake. U badmind. U is a user . y u mad because the girl don’t want to keep the party with u. Karen party slap weh, in may. She one go out and do the promotion. Nobody don’t know u, u have to run dung dancehall friendship just so people can come to your dance. Remember seh, ah flop party u use to keep before u meet karen. Nobody don’t like u. Have a dancehall delete u and block u off their page. U walk and carry back message to people and when them hear them block and delete u. U are fake. U diss up how maxine and class her like dog, and said she is a f**ky f**ky and how she married ah old man for papers, and she get beat up in school in Jamaica, and a she u ah walk wid. U too bad. Maxine soon tek ur man next. Slut maxine pussy can’t tame. Stick breath them man dem seh ur pussy stink. Ur mouth drowly. Crissy name the man dem u a f**k. Crissy notstepper
Wait a who name crissy….a the ugly brown gyal weh she and Karen. Was big big Fren name so the one weh have the babyfada weh stay home and look affa the pikney while she wok. So u a tell me all alex she fuk to and alex and her babyfada a fren and Karen all fuk alex to….lawd gad a wa a gwaan pan church ave…so wait deh Karen still a wok a the beauty supply store?
WAIT MAXINE,ALEX,AN KAREN F**K ALEX?SAY IT AINT SO.
The whole world know karen did f**k battyman alex and big pussy maxine f**k him too. But, crissy a hide and ah f**k the sound man Mashworks. Lmao. Crissy come talk up. U ah f**k married man. Suh a wha, u a talk bout karen and her fail marriage. Cuh pon u. U ah mash up ppl own. U think u a goodas because u are not. U old before u young. Where is the slut maxine, weh hide and tek her ex best friend angel man, Chev Eva clean. Maxine u hide and ten chante man, Notnyce. Dave don’t want u, him left u for a little tiny bit bettet. Lol u all a hide and a f**k razor. U f**k three man in one crew. Shatta mice, Alex, and Notnyce. Who else run up innah open 11. Ur pussy coming like the car was pon church and ocean, it never closed. Karen prettier that u and ninja turtle notstepper. A bayyyy. Unno bex. Abayyyyy. Maxine how man dancehall man u f**k within the last year. Name den????? Start from 1-20 don’t skip. Undercover hoe. Crissy u Same one diss, up the bitch. Crissy u too bad. What is your meaning of friendship? Every body delete u. Nobody don’t want to be your friend. Awwwwww poor thing. Maxine, how many gal man are u trying to tek now. U think u bad, duh???? Bout citizenship. Bitcch u need to baptize u pussy in the name of Jesus. Low karen. Unno f**k with her and mi ah step in.
The whole world know karen did f**k battyman alex and big pussy maxine f**k him too. But, crissy a hide and ah f**k the sound man Mashworks. Lmao. Crissy come talk up. U ah f**k married man. Suh a wha, u a talk bout karen and her fail marriage. Cuh pon u. U ah mash up ppl own. U think u a goodas? because u are not. U old before u young. Where is the slut maxine, weh hide and tek her ex best friend angel man, Chev Eva clean. Maxine u hide and tek chante man, Notnyce. Remeber fluffy tek Dave from u… And him don’t want u, him left u for a little bit better smaddy. Lol u all a hide and a f**k razor. U f**k four man innah one crew. Shatta mice, Alex, trendy bunx and Notnyce. Who else run up innah open 11. Ur pussy coming like the car wasH pon church and ocean, it never closed. Karen prettier !!! Ah that u and ninja turtle notstepper bed over. A bayyyy. Unno bex. Abayyyyy. Maxine how many dancehall man u f**k within the last year. Name dem????? Start from 1-20 don’t skip none. Undercover hoe. Crissy u Same one diss, up the bitch. Crissy u too bad. What is your meaning of a friendship? Every body delete u. Nobody don’t want to be your friend. Awwwwww poor thing. Maxine, how many gal man are u trying to tek now. U think u bad, duh???? Bout citizenship. Bitcch u need to baptize u pussy in the name of Jesus. Low karen. Unno f**k with her and mi ah step in. Where is angel now maxine? She find u out and drop u. Maxine u only have crissy, because of what u can do for her. Crissy don’t like u. She said ur pussy done out. Don’t follow crissy, she will burn u like she did karen. Maxine u even f**k ants man. Don’t mek me name dem. All ur so call brother devar, u hide and f**k. Come! Who else. U scrape of bx. How u and Crissy tek mashworks and a walk together, I don’t understand.
First an foremost Karen live somewhere an she has a job an her children is well taken cared of an she does not party like that anymore …. Now mek me start ugly Chrissy you really unhappy you seh you a friend an your friend come to you fi help but instead you putting her business out there first you tell the girl to come with her kids an yet you still put dem out after 12 to 1:00 and now talking about it smh an is not like the girl Neva have her money for her apartment that she eventually got one week after you put her out then a walk a tell ppl bout the girl deh a rehab for taking crack then when you see it Neva did a work you come a d girl Job with swell jaw international pussy Maxine fi wah… now pink wall I don’t understand why ugly ppl like tek set on good looking ppl Chrissy go bathe an put sheet pon yuh dirty bed I see why you haffi love Maxine cause she tek shame out a your eye don’t forget is Maxine mek you have a sofa an a TV in your house so stop gwaun like you use to shit Bitch you need to stop party cause yuh nuh look good your a ugly brown with a man smell Chrissy no hot steppa a di buss diss you want well seet yah you a get it yah know.. man pengelen what you need fi do is focus on your mate children back to school a Jamaica cause you haffi mine man babymother an kids lmao now the world know why you drink liquor with breakfast lunch brake an bloodclatt dinner Chrissy meber seh is dooduh yuh piss oh yea don’t forget seh you tell me you love when your baby father f**k yuh in a yuh batty yea you thought I forgot
who name maxine…mi nuh know da one deh she come from church ave to
Maxine a hoe n f**k every man on Facebook….She invite him over for dinner but wait till them find out she f**k anything n everything………
Karen me shame fi u all u can stay u pretty stop it now go and look about yr kids u say they come first and u always leave alone Ina house till cps almost take them u say them come first and u never go school go ask the teacha if u son OK all u do a put pictures on Facebook and IG like u a good motha good mother don’t leave r kids all bout r put them in d position fi people pass them place with them pretty can’t help u go and take care of yr kids and wake up now because u always in this like a lifestyle
Big pussy maxine….. Dunce bat maxine. U walk wid ur pussy pon ur T-shirt. Fb f**k out maxine. Remember when u did a look di girl man, and when she call ur phone u did have to change ur #…… The gal rush Yuh. F**k out maxine. All Rodney Rodney jump innah ur deep and wide hole.
Mi don’t want pretty this a gal yah a the real f**k box she walk and f**k all a the dancehall man them and don’t own a bed she say she marry but a must a madman marry this a johncrow yah with R mouth full a metal like that can attract people man. Bitch spend some time with yu kids them and stop leave them with people fi go f**k for nothing. People people go look pon her dancehall party pictures how she uncomfortable because she 1 have 20 man inna di dance wey f**k her who nu go jail now look pon the man them wey she lable her friend or link lol how you so f**ky f**ky gal every month is a different man and she say she pretty lol. She usually f**k one duty boy name Rohan and she f**k every man wey know him and a friend with him lol every dancehall man have her pussy on them phone ask around if yu thing a lie and all a them a friend. Real f**k box mi nu want pretty.
Poor kids a time now Karen stop walk and whore down the place. We nah go call out the man them name becuz we ago need book and pencil fi dah this gal f**k selector and as long as yu a wear clothes or can tell her say yu a hustla she ago f**k yu. This gal have no pussy principal all I can say go on the FB Gorjeous Karen and look on all the man them she put up as mi link or friend one just gone a jail lol she a the queen a 1 night stand some gal fi put a price on them pussy and just nu run it pon every man wey say them a hustler or a wear little clothes and still she don’t own a bed and a sleep out people floor Dwl. Come on Karen collect money if yu ago run yu pussy like that at least from yu know Crissy yu know her with R 1 man how much man yu hide N tek from Crissy know yu. We can’t count someone please ask her man name now and ask her next month and see if it nu change further more no man na own her. She a talk bout Crissy love drink at least when she drink a her man she f**k but when yu drink and smoke yu f**k any man wey yu a smoke wid. Gorjeous Karen with the one heep a iron on her tongue try fine a man fi stay with yu and help yu poor kids them with them homework. Stop live on IG N FB a watch the man them. I never see a gal fi hide and f**k her friends them man and R man them friend. Come on collect so yu don’t have to be sleeping out people floor. Then wan war with them when them tell yubfi leave mek 1 a the many hustler and so call hot man put yu up and stop war with Crissy yu say yu kids come first all we see yu doing is going to dance a look who fi f**k next. All Davan f**k yu and yu a tell everyone say him and yu a friend lol yu a ugly man magnit and yu so yu pretty come on from one friend to the next and now yu can’t own a bed.
Poor soul stop it bout Chrissy only a F**k har man a nuff nite afta party dat bitch gu F**k b4 Shi gu home to di likkle man dat bitch is a sloppy drunk Shi a F**k a big man round a di bar weh Shi hang out plus di selector boy den di shit mouth Maxine weh F**k everything dat walk and turn round call dem bredda Yuh nasty big hole rass a beg dancehall man Fi wifey har up every man inna dancehall have a picture a Maxine pussy inna dem phone shock di man and him pass har on to him fren di whole is one bag a dutty notches it’s only a matter of time b4 Maxine and Chrissy fall out because either Maxine agu thief from har r f**k one a har man dem
Y you mad crissy. Tell us y u really mad?
Maxine u should b the last one talking. U have to beg a man to f**k u. Literally BEG!!!!
Crissy, I am tired of u and all these f**k. And f**k and f**k argument. Karen can confess and state the man them that she f**k, can u?
Monkey aka Crissy. U need to have several seats, for a browning, u are one ugly monkey. Bitch bye.
Maxine aka shitty mouth aka red nose aka clown gal aka f***kiesha. Not even a book can fit the man them name weh u f**k.Snyder hoe.50’s hoe. U walk and tek angel the girl u use to call ur best friend. U f**k Chev behind her back. U and crissy a f&&k mashworks. Alex cum innah ur mouth maxine. Notnyce cum innah ur ears maxine. Pablo from team swag and floss f**k u and left u. Ants man push him hod innah ur hole and him left u cause him seh do hole wide and deep.
Nobody no f**k like Karen so it surprising she a class people Karen y you don’t stop talk bout f**k friend man because every friend you have you hide and take them man Karen you cook give you kids fr morning you on here talking bout f**k you have nothing about need to get some morals taking pictures saying you pretty is not apart of life go put your life together
Dwl a yah so nice! The all a the friend a walk a f**k down the place now story come to bump. They say bird of a fedder flock together. Karen, Crissy and Maxine all f**ker lol karen she walk n hide and f**k anything wey hustle or wear little clothes or drive becuz she just want a ride to the party them as long as she get a ride she will run some pussy. Max she f**k anything in her site she nu specialist. Crissy she afraid of her man So she afi hide and f**k. 1 set a hoodrat them that’s why Max always end up with the same set a man them wey karen and Crissy f**k karen and crissy always a hide and f*k the man them expecially Karen. She f**k mi brada him friend and him friend friend some gal just can’t close them leg. Mi na lie and the all a them have her a skin out Her pussy on them phone and the gal not even a hide her face Lord help these f**kers them need it. Unnu need fi put in a barrel dump. Set a low life and a true mi see the metal mouth 1 a long out R tongue a send picture to my brada. girl keep yu tongue inna yu mouth that nah go mek him want U. 1 set a hoodrats them lol. Maxine my advice to yu if the man them know those 2 hoodrat stay far from them Dwrl
Maxine. Ah who tek who from who?
U and fluffy not so diva, long breast big belly was parrie… And she tek Dave from u lol and u give him a one f**k and u still never get him back. Maxine u a just come innah America, u nuh shame fi have a f**kie f**kie name fi a young gal. U ugly. fluffy ugly. all the batty man Dave ugly. The three anuno want a beating. Maxine mi hear seh a u tek ur friend candy upset dem man from har, the boy Spain king. Y u can’t leave ur friend man dem alone. U walk and tell ppl and crissy guy back and talk about it. Crissy I don’t have no comment for u. Because if mi talk about u God is going to come down and tell me to stop. All I can say, crissy u a mix up and u r going to die a mix up. U brown but, that mouth thou.#brainsponamancocky lol Karen big up yaself hun. Seh dem a ur friend but dem a ur enemy. Maxine u mek sponge Bob fluffy not so diva a lead with har batty man Dave. U and fluffy tek Dj elly and unno was friends now batty man Dave. Cho unno dancehall sluts are bad. Unno need fi dive off a Bklyn brdge.
Crissy how many sheets u have innah ur house, mi hear seh do bed naked.
Maxine let’s count
Ready. Set. Go.
1 Chev Eva clean (ur ex bff man)
2 Dave worldboss (ur ex fren man)
3 Shatta mice
4 alex fresh
5 Notnyce (those 3 are friends)
6 buzz heart a love (suh Crissy seh)
7 Pablo team swagg and floss
8 mash works
9 Rodney Rodney
10. Spain king (candy ex man)
11. Ants man
13. Jim dandy
15. Dava (Dave world boss fren)
16. Natty Grandspeng
17. Razor damage
18. Rayon Stain (Chev fren)
I shall return with more.
Maxine f**kie f**kie maxine.
Karen u really have time on yr hands fi a count gal f**k u why f**k any and everything y move Karen u feed u kids fr morning u go look bout them back to school yet time u take a talk bout people u go fix u dirty life and stop keep company y u and dem a d same stop it man and go look bout u kids and stop leave dem all bout dirty Karen suck hood Karen Karen y clean y u come fr that y u afi run come farring Karen u don’t change one bit u old now remember u have daughter same way life d same things u teaching u kids to walk all bout and don’t try get there life together Karen go look bout a school for u son and stop say the school far because u can’t wake fi carry him a morning time true u afi party go teach him to read ooo me figet say u no no nothing bout that because u Neva go school u self that I would think u would let yr kids come out to something good Karen every gal f**k so u stale now talk bout u bed y u don’t own talk bout a place to lay u head because u don’t like pay bills u soon b on d street again Karen go sit down now and stop comments d more u comments d fool u look
At done dem u forgot Richie Richie which has a thousand different woman plus him have a wife in the whole dunn a run down the bwoy. She all a try get J-Icon. If anybody know her man Dwayne plz tell him that him dey with a whoring gal.
The list no done yet.
And jay icon nuh want she. He is married to his beautiful wife Apple. Maxine need a doctor and a pussy monitor
Thats good @done dem Maxine is a slut all a f**k any man wah a give her time local n far….