If I laugh 1 more time I ded no saaaa it tooo early mek me tell u bout those kind of shoes they r not for people who av broad foot u foot afi b st right n neat I av one from Karen million n my foot small n it still kind look a bit funny wen I put it on so da shoes is a no no but she look ok it’s just a wrong choice of shoes lol is that Marvin the dancer girl?
Why don’t you guys leave me alone. I love my shoes and I wear them with confidence. Ah wah do you. If I wanna buy aliexpress shoe that is my business kmft
kmt a who dem dutty people ya a comment up and a put up di gal name like a she a beg unno fi stop di bloodcloth gal don’t do social media war a face to face she do, unno ole nastiness need fi come from behind the computer and start deal wid people face to face inna real life ole hypocrites di gal shoes don’t come from ali express she dont buy fake she have a husband whey give her anything she want plus she work di gal independent unno need fi go inna Selfridge and look inna loubotin a di first shoes u see oh mi forgot unno only shop pon ali bloodcloth express nuh gal can’t trick me bout shoes real loubotin red soles affi rub off go back go look pon di gal shoes and see fi unuself di gal shoes real unno need fi try live like di blood cloth gal unu nuh see she a drive up her benz while unno a run down di big red bus and a beg ride unno mek di man dem a f**k unno out fi 50 and 100 pound unno stink nuh bloodcloth and what if di shoes want pain her a unu it a hurt unno too bloodcloth badmind and stink unno can’t go invest inna a ten pound gym and start run up and down a bloodcloth treadmill and loose dem dutty fat and dutty heart unno have and another thing when unno a try dun people please add unno name so people can dun unno bac unno non progressive element waste gal big up uself mi nice clean pretty fren u nuh stop f**k up some gal head dwrl
rassclaat di people dem sad eeh send in people picture and when nobody naa look pon it dem start comment pon it demselves like a di people dem pon di picture a comment no it serious dem gal deh lonely and sad look like man done pon dem woiiiiiii
Dutty sasha send this in go fix your mouth big bleach out gyal
DSL that is really really funny
no sah that look painful
If I laugh 1 more time I ded no saaaa it tooo early mek me tell u bout those kind of shoes they r not for people who av broad foot u foot afi b st right n neat I av one from Karen million n my foot small n it still kind look a bit funny wen I put it on so da shoes is a no no but she look ok it’s just a wrong choice of shoes lol is that Marvin the dancer girl?
dwrcl, grung mi reach, GRUNG!!! lmaooooo. poor boot.
Why oh why Sophia?? Yuh nuh same?
Gal where ur size no to bloodclaart and borrow shoes that lol
A whoring Sophia dat weh man love beat from left to right hehehe every man she tek beat her
All the small toe can’t even fit in the shoe to how r foot wide. Stay in a yuh lane and don’t try over tek
Dat muss hurt
Why don’t you guys leave me alone. I love my shoes and I wear them with confidence. Ah wah do you. If I wanna buy aliexpress shoe that is my business kmft
Is she not in pain? How the f**k she walk in that?
CAN SOMEBODY SEH OUCH!!!! I CAAH BADDA DWRCL
kmt a who dem dutty people ya a comment up and a put up di gal name like a she a beg unno fi stop di bloodcloth gal don’t do social media war a face to face she do, unno ole nastiness need fi come from behind the computer and start deal wid people face to face inna real life ole hypocrites di gal shoes don’t come from ali express she dont buy fake she have a husband whey give her anything she want plus she work di gal independent unno need fi go inna Selfridge and look inna loubotin a di first shoes u see oh mi forgot unno only shop pon ali bloodcloth express nuh gal can’t trick me bout shoes real loubotin red soles affi rub off go back go look pon di gal shoes and see fi unuself di gal shoes real unno need fi try live like di blood cloth gal unu nuh see she a drive up her benz while unno a run down di big red bus and a beg ride unno mek di man dem a f**k unno out fi 50 and 100 pound unno stink nuh bloodcloth and what if di shoes want pain her a unu it a hurt unno too bloodcloth badmind and stink unno can’t go invest inna a ten pound gym and start run up and down a bloodcloth treadmill and loose dem dutty fat and dutty heart unno have and another thing when unno a try dun people please add unno name so people can dun unno bac unno non progressive element waste gal big up uself mi nice clean pretty fren u nuh stop f**k up some gal head dwrl
rassclaat di people dem sad eeh send in people picture and when nobody naa look pon it dem start comment pon it demselves like a di people dem pon di picture a comment no it serious dem gal deh lonely and sad look like man done pon dem woiiiiiii