PEOPLE WHEY GUH PEOPLE PARTY AND DOE WAA PAY

0 thoughts on “PEOPLE WHEY GUH PEOPLE PARTY AND DOE WAA PAY

1. Yes the dutty dancehall people in Brooklyn that go fi uno me watch a girl have her birthday party last month an mi stand up by the door with her an when the nastiness them ah come inna them don’t want to pay the girl when she go to people party she pay an buy a bottle an she support everybody the is the f**kup part

2. True words and the hussle comparison is on point…those the same mofos wanting to get in for less.

***Note to the females: If you man go dance gate go haggle about the price…leave his ass or go home cause that is embarassing 😀 !

3. So hold up…they buy $100 bottles of liquor and a argue ova 25 bucks?? So when they take their dates to see a movie they can’t haggle over the price so what’s the difference. What an embarrassment for the guilty ones. This lady is so right bout that suck yuh madda argument…to some ppl its like nothing….but some other people will go bat shit crazy and cut you. Dem say it not realizing that it could cost them their lives.

4. Suh big rass jackass man a complain fi pay $15 or $25 fi gun eena party? when dem guh eena di others establishment dem pay any money weh dem told to widdout no argument, but as soon as dem own dem cheap backside ass come out. Wah me a do wid man who caan even tink fi pay $10 fi mi get eena one party,movie tickets are $12/13 it’s even cheaper than a movie. Is suh deze fckrs out here cheap and stay nowadays. When dem come eena afta dem haggle price and cuss out di lady wid dem filthy words dem act like dem a smaddy a try chat you up. I am a firm believer in haggling, but at the door of a venue, can’t say I ever went there..nopes, you hab to hab likkle summen bout u man.