WHO OWN DI OOMAN?

Navisha good fellas vs tafeiva two sadimight who stay bad.opheie them say you left tafeiva heart broken and sad til she haffi ah walk and hunt down man like bounty hunter ! Navisha it look like you find you match and you happy in happy land wish you all the best dwl..looks like man short because woman ah look love from gal! taveifa next time you know to leave crotches alone and keep yuh bore tounge inside u mouth germs body!

ONE

ONEE-Optimized

0 thoughts on “WHO OWN DI OOMAN?

1. To the person wearing the glasses in the pictures: Peeka boo…..I see the woman in you! The dressing says male, but the birth certificate says female. Someone here is all tangled up in their dressing.

2. Navisha aka puss a long time Yuh a f**k gyal from Yuh a 15 and a f**k the taxi boy dabba Yuh and him a f**k gyal together Yuh a nasty gyal an a come gwaan like Yuh a somebody all Yuh sister baby father Yuh f**k dutty gyal dats why Yuh don’t like har and a bring belly fi Yuh sista booesha pussy come full up Yuh chest newland f**k box pray to god dem nuh catch Yuh man a NY aid the drugs not even him son him a mine real gyal clown