IS IT ONE MAN OR TWO?

fluffydiva the people them seh all you do is work and mine the big head boy then show off on Facebook and Instagram, yu fi duh better Fluffy them seh yu pay for everything young gal like you a walk a mine man stop it don’t look good ,the man don’t even live with you them man live with him mother ,but you on Instagram showing off everyday

FF

0 thoughts on “IS IT ONE MAN OR TWO?

1. An while she a mine boy, him fu mine how him inna gal inbox a tell her how him waan eat har box. Fluffy, all wen yuh pay fi yuh and di boy go pon vacay wah day him still a inbox gal and a flirt. Oh, an tell big head him buddy too likkle fi sen gi gal.

2. Wait dem no even live together and she going so hard? All a buy man car for what to drive out her hole then leave again for the hightest bidder?? Dude be acting mad thirsty and shit behind her back smh she buy him from the last gal the next gal ago f**k him weh fromshe cause him no hard feh get

3. Me always a wonder if a so the man can brag over her .well the ppl them in love .go deh fluffy owe up u man and mine him too Damm fool

4. He in every bitch inbox he use to date my friend, what y’all ppl nuh know is set she an him both look woman together fi f**k she nasty an him nasty she pretend to be his family telling the girl they meet how He like them. Keep spending that work money promoting an food money on a nigga that Dont respect u behind your back or in your face if a man love you he wouldn’t want anyone but u