0 thoughts on “DR LOVE HIM PAN DI VEGAS TING AND ONE DJ”
Attention seeking whore!! dude how you fi look like the biggest fish and a call the man gay!!! you look like you a tek dick all in you nose!!! gwane guh mek sugar nyam you out and low the man alone bout obeah, a company you a look. mek you never pay the man fi make sugar stay with you, and no dash whey belly, you piece a shit!!!,Nobody no like you, you a dunce, you a look a hype, you not TALENTED, so stop push youself in the industry. the man not even did a talk bout you, you nuh shame how you run up in argument and the man not even who you be much less fi a mek video about you…Dr. shit go take a chill pill and and stop seek attention off a ragashanti show.dutty waste boy,, that’s why you caan reach no where in life , damn badmind and disrespectful….
Why do you Contiounously call Ragga show if you a put him ppl pon blast Dr love? It look like him hate Ragga unda di quiet man. How him a chat bout di pedophile ina di Ragga group and all these things. him couln’t juss sehh all the others and leave out Ragga. Sad and him did juss deh a NY a Ragga show chu him wah Stalk Sugga. I wonder if she even fart pan him. Dr no love go use ur money and buy a real life caus you lonely badd. Please do less video cause fi a young bwoy ur mash mouth ah badda mi. You face does not have video appeal so stop ir.
Bwaay b4 di sugah debackellll I never really hear bout this man yah..anyhoo, I had to laugh wid di “ruxx unu off”, know how long mi nuh hear dah wud deh!!!. Dis man yah look like dah obeah man a juke him undah him tongue… :ngakak :ngakak
lying heavy tongue negro. Must did a bubble unda the obeah man when the ring eye dem did a get tek out! Look like a barrington levy send him fi try Vegas.
Vegas could a go a 100 obeah man him still right fi lick out pon phuckry onu ole disease onu.
Attention seeking whore!! dude how you fi look like the biggest fish and a call the man gay!!! you look like you a tek dick all in you nose!!! gwane guh mek sugar nyam you out and low the man alone bout obeah, a company you a look. mek you never pay the man fi make sugar stay with you, and no dash whey belly, you piece a shit!!!,Nobody no like you, you a dunce, you a look a hype, you not TALENTED, so stop push youself in the industry. the man not even did a talk bout you, you nuh shame how you run up in argument and the man not even who you be much less fi a mek video about you…Dr. shit go take a chill pill and and stop seek attention off a ragashanti show.dutty waste boy,, that’s why you caan reach no where in life , damn badmind and disrespectful….
Why do you Contiounously call Ragga show if you a put him ppl pon blast Dr love? It look like him hate Ragga unda di quiet man. How him a chat bout di pedophile ina di Ragga group and all these things. him couln’t juss sehh all the others and leave out Ragga. Sad and him did juss deh a NY a Ragga show chu him wah Stalk Sugga. I wonder if she even fart pan him. Dr no love go use ur money and buy a real life caus you lonely badd. Please do less video cause fi a young bwoy ur mash mouth ah badda mi. You face does not have video appeal so stop ir.
yessssssssssssssssssssssssssss cause is an invisible man him a chat bout whey doe exist…him know what him doing
lol, this negro here :ngakak
This negro is a real mumma long tongue lashy :sup2:
Met, whey yu say? that cross up eye, 5″9, 67 year old, former sex felon pon Ragga crew no exist? :ngakak
Mi know there are sick people PP but this man sick pan anedda level
just sickening
Me a DWL! no sah!!!! LMAO!!!
Bwaay b4 di sugah debackellll I never really hear bout this man yah..anyhoo, I had to laugh wid di “ruxx unu off”, know how long mi nuh hear dah wud deh!!!. Dis man yah look like dah obeah man a juke him undah him tongue… :ngakak :ngakak
:ngakak
lying heavy tongue negro. Must did a bubble unda the obeah man when the ring eye dem did a get tek out! Look like a barrington levy send him fi try Vegas.
Vegas could a go a 100 obeah man him still right fi lick out pon phuckry onu ole disease onu.