INSTAGRAM A TEAR DUNG WID REBECCA AND ONE A GAME OOMAN DEM

MI SOON GET DI FULL BUT IS LIE SHE A TELL BOUT DI GIRL BREED AND DASH WHEY BELLY. THE GAME IS A NOBODY. BRIONA ONLY GET S*X FROM LICK OUT BATTEY GAME WHEN HIM FEEL LIKE DRAW FI SHE …SUH NOW SHE GOODLY NAH HEAR FROM HIM SHE THINK REBECCA AND HIM ITCH UP……….STRESS…JAMAICAN HAVE DI GOOD GOOD ..DEM NAVA KNOW?

12047321_1020645184646609_1734553853_n-Optimized

12047646_1020645291313265_1731668884_n-Optimized

12021948_1020645261313268_1584462180_n-Optimized

0 thoughts on “INSTAGRAM A TEAR DUNG WID REBECCA AND ONE A GAME OOMAN DEM

1. I love Rebecca . You could tell by the way Brianna gwaan she must been did a f**k game . And according to Rebecca instagram it seems like she is no longer on the show. It didn’t come last night the next episode a come next week and quite a few went home it seems , Rebecca was a real one if you ask me nasty Brianna did fi been go home with her disrespectful ass

2. i doh business weh dem waa seh, i believe di girl. i rememba back in the day wen Rebecca and Beenieman use to grine. i dont think she did even 18 yet smfh